Havadan İstanbul'u görmek isteyenler için tur başlatıldı

Havadan İstanbul'u görmek isteyenler için tur başlatıldı

İstanbul’da bir firma, İstanbul’un tarihi ve doğal güzelliklerini gökyüzünden görmek isteyen vatandaşlar için helikopter turları başlattı.

Kişi başı 49 Euro’dan başlayan fiyatlarla gerçekleştirilen turların ilk uçuşu da basın mensuplarının katılımıyla gerçekleşti.
 
Kaan Air ve Mybilet işbirliğiyle düzenlenen ‘Helisightseeing İstanbul’ helikopter turu Maslak Ayazağa’daki Kaan Heliport’ta başladı. Üç farklı güzergah ve fiyat alternatifi ile sunulan turlarda uçuşların dakikaları ve saatleri tercihe göre belirleniyor. Koltuk yerlerine göre fiyatların değiştiği uçuşlarda tüm rezervasyonlar internet üzerinden gerçekleştiriliyor.
 
Turlar hakkında bilgi veren Kaan AİR Genel Müdürü Kemal Süler, toplumdan gelen talep üzerine böyle bir uygulama başlattıklarını ifade ederek, şunları söyledi: " 'İstanbul'u havadan nasıl görürüz, bir kişi olsak ne kadar öderiz?' şeklinde talepler artmaya başladı. Biz de kendi satış departmanımızla çalıştık, neticede İstanbul'u farklı koltuklarda farklı ücretlerde ödeyerek nasıl acaba sunabiliriz? Bu projeyi geliştirdik, asgari ücretlerde halkımıza sunduk."
 
Fiyatların koltuklara göre değiştiğini aktaran Süler, " Cam kenarında daha iyi gözüken koltuklar pahalı, diğer koltuklara daha uygun fiyatlar koyduk.Yaklaşık 10-15 dakikalık turlar halinde hisarlar, köprüler, saraylar, tarihi yarım adalar olacak şekilde planladık." diye konuştu.
 
Cihan 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.