Hastanelerin çamaşırını yerli teknolojiyle sıkacak

Hastanelerin çamaşırını yerli teknolojiyle sıkacak

Temel Makine'nin sahibi Temel Dinek, yerli teknolojiyle ürettikleri çamaşır yıkama ve sıkma makineleri sayesinde hastane sektöründen ciddi talep beklediklerini söyledi.

Otel, restoran, gastronomi ve mutfak ekipmanları alanında Avrupa'nın ikinci büyük fuarı olan 'Hostech by Tusid - 21. Uluslar arası Endüstriyel Mutfak ve Otel Ekipmanları Fuarı' açıldı. Fuarda 19 farklı ürünüyle yer alan Temel Makine, fuarda sergilenen makineleriyle katılımcının ilgi odağı oldu.

İLK DEFA SERGİLENDİ

Temel Makine'nin sahibi Temel Dinek, sergiledikleri tam otomatik Hard&Worker Çamaşır Yıkama ve Sıkma makinesinin bu fuarda ilk defa katılımcılar ile buluştuğunu belirterek, ürettikleri bu makine ile özellikle hastane sektöründe ciddi bir talep beklediklerini dile getirdi.

İHRACATA ÇEVİRDİ

'Düne kadar ithal edilen makineleri bundan sonra Türkiye'den ihracata dönecek seviyelere getirdik' diyen Temel Dinek, 'Şu anda ürettiğimiz mamuller, otellerde, hastanelerde, Askeri kışlalarda kullanılıyor. Hastaneler için mikrobakterileri sterilize eden bariyerli makineler ürettik ve bunu şu anda Türkiye de yapan tek firmayız' dedi. Diner, artık ihracat seviyesine ulaştıklarına dikkat çekerek, makinelerinde son teknolojiyi kullandıklarını ifade etti.

Dünya ile aynı seviyede

Temel Dinek, 'Ürettiğimiz son teknoloji makineler ile dünya ülkeleri ile birlikte aynı seviyedeyiz ve ürünlerimizle iftihar ediyoruz' dedi. Dinek, dünya devleri ile yarışan Temel Makine'nin başarısının sırrını, disiplinli çalışma ve ar-ge yatırımlarına verilen önem şeklinde sıraladı.

Yeni Şafak

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.