Hapishanede dağıtılan broşürlerden etkilenip Müslüman oldular

Hapishanede dağıtılan broşürlerden etkilenip Müslüman oldular

Hapishaneye düşen üç yabancı, Müslümanların davranışlarından ve kendilerine dağıtılan broşülerden etkilenerek Müslüman olma kararını aldıklarını duyurdu

Ömer Çiftçi'nin haberi:

RİSALEHABER-Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai kentinin merkez hapishanesinde işlediği suçlar nedeni ile bulunan üç kişinin, kendilerine yönelik iyi davranışlardan ve hapishanede dağıtılan ve İslamiyeti anlatan broşürlerden etkilendiğini söyleyerek Müslüman olma kararı aldı.

Konu ile ilgili açıklamayı Hapishane Müdürü Tuğgeneral Ali Muhammed Al Shamali yaptı. Shamali; "Kur'an'ı kendilerine temin ettik, dinin insancıl niteliği konusunda İslamiyet'e hayran kaldılar. Cezaevinde takip edilen, gruplar halinde dua eden ve dini derslerde bulunan Müslümanların da yardımı oldu" ifadeleri ile durumu anlattı.

Khaleejtimes'ın haberine göre Müslüman olan üç yabancı pek çok kişinin gözleri önünde Kelime-i Şahadet getirerek Müslüman oldu. Mahkumların İslam'a geçiş törenine Hapishane Vaizi Saud Ahmed Abdülaziz de katıldı. Abdülaziz, törende hapishanede bulunan tüm mahkumlara doğru davranışları için teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.