Hangi illerimizde internet erişimi yok? İnternet ne zaman geri gelecek?

Hangi illerimizde internet erişimi yok? İnternet ne zaman geri gelecek?

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nden sebebi bilinmeyen bir internet kesintisi haberleri gelmeye devam ediyor. Bazı illerde gece yarısı, bazı illerde sabah saatlerinde başlayan kesinti sosyal hayatı da etkiliyor. Peki hangi illerde internet yok?

Sabah saatlerinde gelen haberler ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerimizdeki bazı illerde internet erişiminin kesildiği bildirildi. Bazı yerlerde gece yarısı itibari ile intenternete ulaşılamazken, bazı illerimizde sabah saat 10.30'dan itibaren internet bağlantısı kesildi. Bu durum kesinti yapılan illerde sorunlara yol açılıyor. Bazı belediye hizmetleri gibi önemli hizmetlerde aksamalar yaşanıyor. İnsanlar sosyal-medya'dan da kopmuş durumda. Evlerde ve işyerlerinde kullanılan sabit hatlar gibi, GSM hatlarının yani telefonların da internetinden faydalanılamıyor. Peki hangi illerde internet yok? ne zaman geri gelecek?

26 Ekim 2016'da İnternet Kesintisi yaşanan iller; Diyarbakır, Batman, Siirt, Van, Tunceli, Gaziantep, Mardin, Kilis, Adıyaman, Elazığ.

Bu illerin bir bölümünde internet 10.30'da kesilirken, bazı illerde gece yarısından itibaren internet kesildi. Yine gelen haberler neticesinde Malatya ilimizin de kesintilerden etkilendiği söyleniyor.

Erişim sıkıntısının neden olduğuna dair henüz yetkili ağızlardan bir açıklama gelmiş değil. Erişimin ne zaman geri geleceği tam olarak bilinmese de, gece yarısına kadar bir ihtimal erişimin tekrar sağlanacağı söyleniyor.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
2 Yorum