Hafta sonu güneşli geçecek

Hafta sonu güneşli geçecek

Sıcaklık, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Adana ve Osmaniye'nin kuzeyi ile öğle saatlerinden sonra Bolu, Karabük, Kastamonu, Çankırı, Ordu, Giresun,Samsun ve Sinop'un iç kesimleri, akşam saatlerinden itibaren Amasya, Tokat, Trabzon, Rize, Artvin ve Ardahan, gece saatlerinden itibaren Kırklareli, Edirne ve Tekirdağ çevrelerinin yerel olarak aralıklı sağanak ve yer yer gökgürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI :Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kıyı Ege, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri ile İç Anadolu'nun kuzey kesimlerinde yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor. 

memurlar.net 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.