Hafızlar taçlandı

Hafızlar taçlandı

İlk icazetini 2013 yılında veren KIRAAT-DER’in kursunu başarıyla tamamlayan 10 hafıza daha törenle icazetleri verildi.

Kur’an-ı Kerim ve Kıraat İlmi Araştırmaları Derneği (KIRAAT-DER) tarafından Maltepe Merkez Camisi’nde “Kur’an-ı Kerim ziyafeti ve hafızlık merasimi” gerçekleştirdi. KIRAAT-DER’in kursunu tamamlayan 10 hafız icazetlerini aldı. Türkiye ve dünyada birincilikleri bulunan hafızların Kur’an-ı Kerim okuduğu merasime, KIRAAT-DER Başkanı Bünyamin Araz, İlçe Müftüsü Ahmet İnciler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 

25 ÖĞRENCİ EĞİTİM ALDI

Programın sonunda 2015 yılı hafızlık kursunu başarıyla tamamlayan 10 öğrenciye hafızlık icazetleri verildi. Etkinlik hakkında bilgi veren Bünyamin Araz, bu yıl 25 öğrenciyle eğitim ve öğretime başladıklarını ve ilk icazetlerini 2013 yılında verdiklerini anlattı. 

DÜNYA ÇAPINDA DERECELERİ VAR

Bu yıl da 10 öğrencinin icazet merasimini yaptıklarını belirten Araz, “Bu yıl da inşallah 10 hafızımız icazet alacak. Bu vesileyle buraya Türkiye’nin güzide okuyucularından katılanlar oldu. Bunlar aynı zamanda dünya çapında derece almış Türkiye ve dünya birincileri hafız arkadaşlarımız. Bugün bu programda Kur’an okudular. Dolayısıyla bu seneki programımızı da güzel bir şekilde sonlandırdık” dedi.

Akit 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.