Hacı Kemal Lisesi'nde umre heyecanı

Hacı Kemal Lisesi'nde umre heyecanı

Bursa İnegöl Hacı Kemal Lisesi'nde okulların tatile girmesiyle birlikte öğrencilerde dönemin yorgunluğunu atma heyecanı sardı.

Bu sene eğitime başlayan Özel Nilüfer Hacı Kemal Liseleri öğrencileri ve öğretmenleri karne tatilinde kutsal topraklara gitti. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın düzenlediği, Milli Eğitim Müdürlüklerinin resmi yazıyla okullara duyurduğu umre seyahatine Nilüfer Hacı Kemal Liselerinden 14 öğrenci ile birlikte 3 öğretmen katıldı.

Seyahat hakkında bilgi veren Okul Müdürü Muzaffer Uzunoğlu, “Diyanet İşleri Başkanlığı'nın organize ettiği 'öğrenci umresi' çok güzel bir çalışma. Milli Eğitim Müdürlüğümüzün resmi bir yazıyla duyurduğu umreden haberdar olunca bizim öğrencilerimizin de organizasyona katılabileceğini düşündük. Velilerimizi bilgilendirerek umreye katılmak isteyen öğrencilerimizi bu organizasyona dahil ettik. Dinimizin neş’et ettiği toprakların ve kutsal beldelerin ziyaret edilmesi gençlere güzel kazanımlar sağlayacaktır.” dedi.

27 Ocak Pazartesi günü Yenişehir Havaalanı'ndan Medine’ye hareket eden umre grubu, 31 Ocak Cuma günü Mekke’ye geçecek, 7 Şubat Cuma günü ise Türkiye’ye dönülmüş olacak.

Cihan

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.