Hacca gitmek için yola çıkmıştı, Fenomen oldu

Hacca gitmek için yola çıkmıştı, Fenomen oldu

Otostop çekerek ülkeyi gezen ve bindiği arabada fotoğraf makinesi unutan fenomen teyze Ayşe Kurucu fotoğraf makinesine kavuştu.

Ayder Yaylası'nda ayağa burkulduğu için Tülin-Emre Öztemel çiftinin arabasına binen Ayşe Kurucu, "Canım kızım" ismini koyduğu fotoğraf makinesini unuttu.

Öztemel çifti fotoğraf makinesinin içinde Kurucu'nun dünyayı gezdiği ve bu gezintiyi fotoğrafladığını görünce resimleri sosyal medya hesaplarında paylaştı. Çift 5 ay boyunca Ayşe teyzeyi aradı ve sonunda buldu. İstanbul'da oturan aile makineyi teslim etmek için İzmir'e gitti.

Babasının şehitlik maaşı ile geçinen Ayşe Teyze parasını dünyaya gezerek harcıyor. Yurtdışına çıkmak için indirimli turlara katılan Ayşe teyze geri kalan ödemelerini kredi kartı ile gerçekleştirdiğini söyleyerek bu sayede 25 ülke gezdiğini belirtti.

Kendine "Hür kız" adını takan 3 çocuk, 6 torun sahibi Kurucu, valizinin her daim hazır olduğunu ve İspanya, Japonya ve Çin'e gitmek istediğini ekledi.

Fenomen teyze, Hacca gitmek istiyordu bu sayede bir tanıdığının vasıtasıyla tur şirketiyle anlaşarak Hacca gitti. Daha sonra bu tanıdık ile irtibatını kesmeyerek 25 ülke gezdi.

Gürriyet

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.