Güzel bir organizasyon: 'Kitap Hediye Günü'

Güzel bir organizasyon: 'Kitap Hediye Günü'

Kitap okumayan kalmasın

Herkese Kitap Vakfı, insanların birbirlerine kitap hediye etmesini sağlamak, hediye vermenin ve almanın mutluluğunu insanlara yaşatmak için dünyada bir ilk olan "Kitap Hediye Günü" organizasyonuna imza attı.

Her yılın Nisan ayının üçüncü pazar gününü “Kitap Hediye Günü” olarak ilan eden vakıf, bu yıl referandum nedeniyle “Kitap Hediye Gününü” 9 Nisan olarak belirledi. "Benden Sana" sloganıyla bu anlamlı etkinliği topluma duyurmak istediklerini belirten vakıf, insanları daha fazla kitap okumaya teşvik ediyor. (Yeni Şafak)

Kitap Vakfı Kurucu Genel Başkanı Bülent Şenver: "Yılda bir defa dahi olsa insanların birbirine kitap hediye etmesini arzu ediyoruz. Bu etkinlik dünyada bir ilk. Bunu yaparken, insanların mutlu olmalarını ve kitap okumayı sevdirmek için bir iyilik yapmalarını istedik. Hediyemiz o gün için bir gül olmasın, 'gül hediye edilen başka günler var' dedik. Dünyada, sadece hediye etmeyle ilgili bir gün yok. 'Dünya Kitap Günü' var ama o günde yazarlar, kitaplar, telif hakları konuşuluyor. 9 Nisan'da mutlaka birine kitap hediye edin." dedi.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.