Güney Koreli Komedyen'in İslam'a hakaret eden sözleri kızdırdı

Güney Koreli Komedyen'in İslam'a hakaret eden sözleri kızdırdı

Dünya Geneli'nde İslamiyet'e karşı yürütülen karalama kampanyası Güney Kore'de de başladı. Koreli bir komedyen yeni başladığı şovunda Müslüman kıyafetleri ile sahneye çıkıp İslam ile dalga geçiyor. Komedyen'e Dünya'dan tepki yağıyor.

Ömer Çiftçi'nin Haberi

Risale Haber- Dünya çapında İslam'a karşı yürütülen karalama kampanyası Güney Kore'ye de bulaştı. Koreli meşhur bir komedyen, yeni başladığı şovunda Müslümanlara ait kıyafetler ile sahneye çıkıp, İslam ve Müslümanlar ile ilgili hakarete varan sözler ile sözde komedi yapıyor. Şovunun ismi ise 'Man Who to do live'

Kore'nin MBC TV kanalı'nda yayınlanan şov, yayınlanmaya başladığı 19 Temmuz tarihinden beri Kore'de yaşayan Müslümanlar başta olmak üzere Dünya Müslümanları tarafından tepki topluyor. Saeed Fahd Ali sahne ismi ile yürüttüğü sözde komedi şovu boyunca Araplar başta olmak üzere Müslümanlar ile ağır bir üslup ile dalga geçen komedyen eleştirilerin odağında.

Komedi Şov'unu yapan Güney Koreli şovmenin adı ise Choi Min Soo. Min Soo, pek çok sahnede arap kıyafetleri ile geziyor ve bir Müslüman'a yakışmayan hareketler ile Müslümanları küçük düşürüyor. Bazı sahnelerde şarap bile içtiği gözleniyor.

StraitsTimes'ın haberine göre yeni bölüm fragmanında en son Kur'an-ı Kerim'e hakaret eden bir kaç sahnenin görülmesi bardağı taşırdı. Pek çok Müslüman Güney Kore yönetimine ve Kanal'a yazarak programın bir an önce yayından kaldırılmasını istiyor.

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.