Günaydın Allah’ım

Sığınmak, kavuşmak, konuşmak, dost olmak, derdini anlatmak, derman aramak, yalnızlığı kırmak, huzuru bulmak, sevmek, muhabbet, tanımak, hatta sınırsızca sevmek, sıkılmamak…

Öyle bir dost, bir sevgili istiyorum ki, benim gibi aciz olmasın. Dertlerimi dinlesin, şefkat gösterip, sevgime, muhabbetime karşılık versin. Onu sevmek acılarımı değil, huzur ve mutluluğumu arttırsın. Sevdikçe, tanıdıkça hayran olayım. Daha da fazla yöneleyim. Daha fazla bağlanayım ona.

Samimane, içten tüm dertlerimi anlatabileyim. Resmi olmasın konuşmalarımız. Çaresizlikle geldiğimde kapısına çarem o olsun. Dinlesin beni gecelerce. Sıkıntılarımı, acılarımı, sevinçlerimi, tüm yaşadıklarımı rahatlıkla anlatabileyim. Hiç sıkılmasın benden. Hatta sıkıntılarımı kelimelere dökemesem de o yine de anlasın beni.

Saatlerce ondan bir mektup, bir mesaj beklemek istemiyorum. Her tarafta bir konuşması, bir mektubu olsun. Her tarafta onu görebileyim. Ulaşmak, konuşmak istediğimde hemen huzurunda, karşısında olabileyim. Nerden olursa olsun beni duyup, görebilsin. O da beni çok sevsin.

Hep onunla konuşmak, hep onunla görüşmek isteyeyim. İçimde bir şevk ve heyecan olsun.
Lezzetli bir heyecan…

Bütün sırlarımı bilsin. Ama kimseye söylemesin. Bir tek o bilsin. Tüm isteklerimi, ihtiyaçlarımı ondan isteyeyim. Onu arkama aldığımda her şey kolaylaşsın. Çok zengin, her şeye gücü yeten, merhametli ve sevgi dolu olsun.

İyi günümde de, kötü günümde de yanımda olsun. Hayatım onunla güzelleşsin. Sabah uyandığımda aklıma ilk gelen şey o olsun. Onunla uyanayım…

Hata yaptığımda, kusur işlediğimde hemen kızmasın bana. Müddet tanısın. Yalnız, onu unutmayayım. Unuttuğumda bana kendisini hatırlatsın. Beni uyarsın.

Her şeyimi O versin. Bir tek ondan bileyim bütün sahip olduklarımı. Sadece ona teşekkür edeyim. Ona yalvarmak, ona yakarmak bir minnet ve zillet olmasın.

Gerçekten var mı böyle bir dost? Bu kadar merhametli, bu kadar cömert, bu kadar sevgi dolu, bu kadar yakın…

“Allah, dost olarak yeter. Allah, yardımcı olarak da yeter.” ( nisa 45)
Ya da sahip olduğumun farkında mı değildim?

Tanıması zor, ulaşması zor, sevmesi zor bir dost değil aslında sahip olduğum. Sadece uzaklarda arıyorum onu…
“Allah Size Şah Damarınızdan Daha Yakındır.” Kaf Suresi / 16 STarg

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
10 Yorum