GÜ, AÖF öğrencilerine ilk kez danışmanlık hizmeti verecek

GÜ, AÖF öğrencilerine ilk kez danışmanlık hizmeti verecek

Gazi Üniversitesi (GÜ) Polatlı Fen Edebiyat Fakültesi, Açık öğretim Fakültesi (AÖF) öğrencilerine akademik danışmanlık hizmeti verecek.

Bu yıl ilk kez verilecek akademik danışmanlık hizmetinden AÖF'de okuyan öğrenciler ücretsiz yararlanabilecek.
 
Açıköğretim Fakültesi Akademik Danışmanlık ve Uygulama Hizmeti Koordinatörü ve Gazi Üniversitesi Polatlı Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selçuk Kervan, akademik danışmanlık hizmetinin önceki yıllarda Gazi Üniversitesi merkez kampüsünde verildiğini hatırlattı. Kervan, AÖF öğrencilerine bu yıl ilk kez danışmanlık hizmeti verileceğini söyledi. Derslerin ücretsiz verildiğini aktaran Selçuk Kervan, öğrencilerin Matematik, İstatistik, Osmanlı Türkçesine Giriş, Eski Türk Edebiyatına Giriş; Biçim ve Ölçü, İngilizce, İktisat, Mikro İktisat, Genel Muhasebe, Maliyet Muhasebesi derslerine Polatlı kampüsünde göreceğini dile getirdi.
 
Derslerin salı, çarşamba, perşembe ve cumartesi günleri verileceğini ifade eden Kervan, kasım ayının ilk haftası itibarı ile derslerin başladığını, ücretsiz derslerden faydalanmak isteyen öğrencilerin fakülteye gelebileceğini sözlerine ekledi.
 
Cihan 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.