Google'dan depolama alanı kazanabilirsiniz

Google'dan depolama alanı kazanabilirsiniz

Google’ın en popüler uygulamalarından biri olan Google Maps, kullanıcılarının yardımlarını karşılıksız bırakmıyor.

Google Maps hepimizin bildiği gibi en çok kullanılan harita uygulamalarından biri. Geçtiğimiz günlerde ülkemizde iOS platformu için App Store’da yerini alan uygulama, bu yılın başlarında yeni bir özellik olan “Local Guides” yani "Yerel Rehber" isimli bir özelliğini duyurmuştu.

Bu özellik ile o bölgede yaşayan insanların bölgeyi tanıtmaları  ve bölge hakkındaki görüşlerinin alınması hedefleniyor. Bu görüş ve yorumların Google Maps uygulaması tarafından paylaşılması için en az 50 beğeni alması gerekli. Beğeni alan görüş ve tanıtımlar sayesinde kullanıcılar seviye kazanıyor.

Google, yeni duyurduğu bir sistemle uygulamanın gelişmesine yardımcı olan kullanıcılara birtakım ödüller verecek. Başlangıç seviyelerde kullanıcılar çeşitli indirimler ile bazı hizmetlere erişim hakları kazanacak. Seviyeler ilerledikçe ise 1 TB Google Drive gibi hizmetlere ücretsiz sahip olacaklar. Google Maps uygulamalar mağazasında bu konuda pazarın lideri konumunda. Uygulamanın gelişmesine yardımcı olan kullanıcıları unutmayıp onları bu şekilde ödüllendirmesi de gerçekten hoş gözüküyor.

haberler 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.