Google Saat yayınlandı!

Google Saat yayınlandı!

Android 5.0 Lollipop ile gelen Google'ın yeni saat uygulaması, yakın zaman önce yayınlandı. İşte Google Saat uygulaması özellikleri, detayları ve indirme bağlantısı.

Android işletim sistemine sık sık yeni özellikler ve uygulamalar kazandıran Google, Android 5.0 Lollipop ile birlikte, yeni saat uygulamasını da sunmuştu. Nexus ve Android One telefonlara yerleşik olarak gelen uygulama, gelişmiş özellikler sunuyor.

Gelişmiş ve kullanımı kolay saat uygulaması

Google'ın Android 5.0 Lollipop ile duyurduğu ilk Google Saat uygulamasına kıyasla değişikliklerin yapıldığı Google Saat uygulamasında, saat ve kronometre gibi ikonlar, dinamik şekilde çalışıyor.

Basit bir saat uygulamasına kıyasla detaylara önem verildiği görülen Google Saat uygulaması, gri, mavi ve mor renklerine bürünüyor. Gün içerisinde açık renkli olan Google Saat arayüzü, akşama doğru saatler ilerledikçe daha koyu hale geliyor.

Google Saat uygulamasını artık indirebilirsiniz

Google'ın uzun zamandır geliştirmeye devam ettiği Google Saat uygulaması, sonunda Android 4.4 ve üzeri sürümler ile çalışan tüm akıllı telefon ve tabletler için de kullanıma sunuldu. Küçük boyutu ve kolay kullanımlı arayüzü ile beğenebileceğiniz Google Saat uygulamasını, aşağıda paylaştığımız bağlantı aracılığıyla indirebilirsiniz.

Google Saat uygulamasını indir.

shiftdelete

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.