Google Play Store "İngilizce" oldu! Bu hata nasıl düzeltilir?

Google Play Store "İngilizce" oldu! Bu hata nasıl düzeltilir?

Son gelen güncellemenin ardından Android kullanıcıları bir sürpriz ile karşılaştı. Google Play Store birden bire İngilizce oldu ve İngilizce bilmeyen kullanıcılar zorlanmaya başladı. Peki Google Play Store nasıl geri Türkçe yapılır?

Google Play Store İngilizce oldu. Son gelen güncellemeler ile birlikte bugün Android kullanıcıları bir sürpriz ile karşılaştı. Google Play Store'un dilinin ingilizce olduğunu gören Android kullanıcıları, Google dil ayarlarının yeniden nasıl düzeltileceğini arıyor

Google Play Store neden İngilizce oldu?

Google Play Store, eğer telefonunda birden İngilizce diline dönmüş ise bunun sebebi bu sabah saatlerinde genel güncelleme. Google Play Store ingilizce oldu ne yapabilirim? diyen kullanıcılar ise şimdi dili tekrar Türkçe yapmak için yöntemler arıyorlar. Google, bu konuda muhtemelen bir güncelleme yayınlayıp dili tekrar Türkçe yapacaktır. Fakat Google Play Store'u sürekli kullanan ve beklemek isteyenler için Google Play Store nasıl Türkçe diline çevirilir? sorusunun cevabı haberimizde.

Google Play Store nasıl tekrar Türkçe yapılır?

Android cihaz kullanan ve Google Play'in tekrar Türkçe olmasını isteyenler için rehberimiz burada.

Cihazınızın Ayarlar bölümüne gidin. Ayarlar bölümündeki "Uygulamalar" bölümüne girin ve Google Play Store'u bulun. Bu uygulamayı seçtiğinizde, açılan ekranda Devre Dışı Bırak - Durmaya Zorla gibi seçenekleri göreceksiniz. İşte bu ekrana geldiğinizde ekranın sağ üst kısmında yer alan "..." işaretinin olduğu kısıma tıklayın. Karşınıza "Güncellemeleri Kaldır" seçeneği çıkacaktır. Bu seçeneği seçin.

Önünüze gelen Bu uygulamayı fabrika sürümüyle değiştirmek istiyor musunuz? Tüm veriler silinecektir. Bu, çalışma profilleri olan kullanıcılar da dahil olmak üzere cihazı kullanan tüm kullanıcıları etkiler" yazısının altındaki tamam seçeneğini tıklayın.

Bu şekilde programın ingilizce olmasına neden olan güncelleme iptal olacaktır.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
2 Yorum