Google Allo indirilmeye hazır

Google Allo indirilmeye hazır

Google’nın yeni “Akıllı” mesajlaşma uygulaması Google Allo, şu andan itibaren indirilebilir bir durumda.

Google’nın Google I/O 2016 etkinliğinde bir diğer Google uygulaması ile birlikte duyurduğu Google Allo, birçok ülkede indirilebilir durumda. Akıllı mesajlaşma olayına farklı bir bakış açısı getiren Google, uygulamasında diğer uygulamalardan farklı seçenekler sunuyor.

Örneğin karşı tarafa bir soru sorduğunuzda ekranınıza internetten bulunmuş cevaplar düşüyor.Bunun yanı akıllı yanıtlama özelliği ile sıra karşıdan gelen mesajı algılayıp size cevap alternatifleri de sunuyor. Firmanın daha önce sunduğu mesajlaşma uygulamalarından farklı özelliklere sahip olsada klasik Messenger tasarımından uzaklaşamamış gibi görünüyor.
Ayrıca uygulamada büyük küçük konuşma balonları içinde mesaj atma imkanımız varken, kendine has geniş bir emoji ve sticker galerisi var. Uygulama ile ilgili ekran görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz.

Google Allo Yakında Tüm Dünyada

Şuan için uygulama Türkiyede resmi olarak indirilemiyor olsada Anroid kullanıcıları APK yükleyerek uygulamanın keyfini çıkarabilirler. Uygulamanın hem IOS hemde Android için çıktığını belirtelim.
Bugün gelen bir açıklamayla indirmeye sunulan uygulamanın, birkaç gün içerisinde tüm dünyada indirilebilir olması planlanıyor.

 

CNN Türk

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.