Gmail'in tasarımı sil baştan değişiyor

Gmail'in tasarımı sil baştan değişiyor

Ortaya çıkan ekran görüntülerine göre, Google popüler e-posta servisi Gmail'i çok yakın bir tarihte yeni tasarımıyla kullanıcıya sunacak.

Gmail 2011 yılından beri büyük tasarım değişikliği yaşamadı ve görünüşe göre Google artık değişim zamanının geldiğini düşünüyor. Geek.com'da ortaya çıkan iki ekran görüntüsü, Google'ın üzerinde çalıştığı yepyeni Gmail tasarımını ortaya çıkardı. Yeni Gmail arayüzü, şu an kullandığımızdan çok daha farklı görünüyor ve minimalist bir tasarım anlayışı benimsenmiş.

Sol menüyü olabildiğince sadeleştiren Google, aradıklarını daha kolay bulabileceğin bir menü tasarlamış. E-posta kategorilerin için ayrılan açılır-kapanır sol menünün yanı sıra, yeni e-posta ve hatırlatmalar oluşturmanı sağlayan tuşlar ekranın sağ köşesine taşınmış. Burada üç tane daha ikon var ancak, buzlandıkları için ne olduklarını anlamak çok güç. En tepedekinin Google Drive olduğunu tahmin ediyoruz.

Google'ın yeni Gmail'i ne zaman kullanıma sunacağına dair hiçbir bilgi yok. Önümüzdeki en yakın Google etkinliği olan Google I/O 25-26 Haziran tarihlerinde düzenlenecek ve yeni Gmail'in burada tanıtılması kuvvetle muhtemel.

Yeni Şafak

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.