Gmail'e Mobil'den neden girilemiyor? Telefon'dan Gmail'e girme sorunu

Gmail'e Mobil'den neden girilemiyor? Telefon'dan Gmail'e girme sorunu

Google'ın e-posta hizmeti olan Gmail, sağladığı pratiklik ile en çok tercih edilen e-mail hizmetlerinin başında geliyor. Geçtiğimiz saatler itibari ile Akıllı Telefonlardan Gmail'e girmek isteyen binlerce kişi, Gmail Mobil hizmetini kullanamıyor.

24 Şubat 2017 itibari ile Akıllı Telefonu üzerinden Google'In başta Gmail olarak, Google Drive ve Youtube Mobil gibi hizmetlerine bağlanmak isteyenler büyük bir şok yaşadı. Gmail hizmetine telefon ile hesabından giriş yapmak isteyen binlerce kişi Gmail Mobil Hesabına erişemedi. Bu pek çok kişinin; "Gmail Hacklendi mi?" sorusunu sormasına neden oldu.

Gmail'e Mobil'den neden girilemiyor?

Google'ın e-posta servisi olan Gmail, Dünya genelinde olduğu gibi, Türkiye'de de en çok kullanılan e-posta hizmetlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. PC'de olduğu gibi, Akıllı Telefonlardan da Gmail Hizmetini kullanan pek çok kişi mevcut. Fakat 24 Şubat itibari ile pek çok kişi Gmail Hesabına girdiğinde, Gmail Hesabından ani bir çıkış yaptığını gördü.

Bu durum pek çok kişiyi korkuttu. Sorun bir süre daha devam edince, Google'dan resmi bir açıklama geldi. Twitter üzerinden resmi bir açıklama yapan Google, Gmail ve diğer Google hesapları üzerinde yaşanan sıkıntının bir hack veya virüs vakası olmadığını, oturum açma hizmetinde bir sıkıntı olduğunu ve Google'ın bu uygulamalarını kaldırıp, yeniden yükleyerek sorunun giderilebileceğini söyledi.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.