Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ile Hüsnü Bayramoğlu diyaloğu

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ile Hüsnü Bayramoğlu diyaloğu

Bediüzzaman Hazretlerinin talebesi Hüsnü Bayramoğlu ağabey Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ile görüştü

Risale Haber-Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle bir resepsiyon verdi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleşen resepsiyona; siyaset, sanat ve iş dünyasından kamuoyu tarafından bilinen pek çok kişinin yanı sıra şehit yakınları ile gazi ve gazi yakınlarından oluşan kalabalık bir davetli grubu katıldı. Bediüzzaman Said Nursi hazretlerinin talebesi Hüsnü Bayramoğlu Ağabey de resepsiyona davetli isimlerdendi.

Bir çok isimle görüşen Hüsnü Bayramoğlu ağabey Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ile de kısa bir görüşme yaptı. Hulusi Akar, Hüsnü Ağabeyden dua istedi.

Hüsnü Ağabey de Akar'a, "Ben Bediüzzaman'ın talebesiyim. Ordu ile alakadarız. Sizin bu nazik zamanda vazifeniz gayet ehemmiyetli, biz de hariçte ve dahilde 'Cenab-ı Hak sizi muzaffer etsin, küffarı perişan etsin ve sizleri de muhafaza etsin' diye hep Peygamber Ocağına ve Mehmetçiklerimize dua ediyoruz" şeklinde konuştu. 
 
Hüsnü Ağabey, resepsiyonda çok sayıda isimle görüştü. Risaleajansın haberine göre Hüsnü ağabey, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, eski Başbakan Ahmed Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ile sohbet etti.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
4 Yorum