'Gece nöbet, gündüz iş'

'Gece nöbet, gündüz iş'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ile birlikte, FETÖ'nün darbe girişimini protesto eden Beykozlu vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Topbaş, "Gece nöbet tutuyor, gündüz işe gidiyoruz ve bunu.."

AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı önünde toplanan vatandaşlara hitap eden Topbaş, 15 Temmuz gecesi FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Saraçhane'de bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde darbeye direnen 17 vatandaşın şehit olduğunu anımsattı.

Topbaş, şunları kaydetti:
"Şunu bütün Türk milleti biliyor ki Türk Silahlı Kuvvetlerinin içerisine gizlenen bunlar ihanet içerisinde oldular. Cumhurbaşkanımızın tüm yurttaşlara yaptığı 'Meydanlarda olun, siz meydanlarda olursanız başarılı olamazlar' sözleri Türk milletine ikinci Çanakkale destanını yazdırdı. Güven duygusunu istismar ettiler, ördükleri çorap başlarına geçti. Türkiye'nin her tarafında öyle bir direniş var ki bu direnişin bizleri yeni ufuklara taşıyacağına inanıyorum. Türkiye'nin dünyanın en güçlü devleti olması için gece gündüz çalışan bir cumhurbaşkanı var. Biz de Cumhurbaşkanımızın bu çabasına karşılık gece nöbet tutuyor, gündüz işe gidiyoruz ve bunu şerefle yapıyoruz."

Temurci ise "Parti ayrımı gözetmeden sokaklara dökülen bütün vatandaşlarımıza, CHP'li ve MHP'li kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Sokağa çıkın' çağrısının ardından meydanları dolduran halkımızla onur ve gurur duyuyoruz." dedi.

Topbaş ve Temurci konuşmalarının ardından Beykoz'dan ayrıldı.

 

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.