Gece en düşük sıcaklık Ardahan'da ölçüldü

Gece en düşük sıcaklık Ardahan'da ölçüldü

Doğu Anadolu Bölgesi'nde gece en düşük hava sıcaklığı, sıfırın altında 21 dereceyle Ardahan'da kaydedildi.

Bölgesi'nde gece en düşük hava sıcaklığı, sıfırın altında 21 dereceyle Ardahan'da ölçüldü. Hava sıcaklıkları, bölgedeki diğer illerde de sıfırın altında olmak üzere Kars'ta 14, Erzurum'da 12, Ağrı ve Erzincan'da 9, Tunceli'de 6, Iğdır'da 5 dereceye kadar düştü.

Bölgede bugün havanın parçalı ve yer yer çok bulutlu olması, Ardahan'da akşam saatlerine kadar hafif kar yağışlı geçmesi ayrıca sabah ve gece saatlerinde kuvvetli buzlanma ve don olayı ile yer yer sis ve pus yaşanması bekleniyor.
 
Meteoroloji yetkilileri, buzlanma, don, sis ve pusun yol açabileceği olumsuzluklara karşı vatandaşların ve yetkililerin tedbirli olmaları uyarısında bulundu.
 
Bölgede, günün en yüksek hava sıcaklıklarının Tunceli'de 8, Erzincan'da 4, Iğdır'da 3, sıfırın altında olmak üzere Erzurum'da 2, Ağrı'da 3, Kars'ta 4, Ardahan'da 6 derece olması tahmin ediliyor.
 
Bu arada, kent merkezlerindeki kar kalınlıkları Ağrı'da 7, Erzurum'da 3, Ardahan ve Kars'ta 2, Erzurum'daki Konaklı Kayak Merkezi'nde 45, Palandöken Kayak Merkezi'nde 40, Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde 9 ve Erzincan'daki Ergan Kayak Merkezi'nde 8 santimetre ölçüldü.
 
AA

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.