Gazzeli yaralılardan Türkiye'ye teşekkür

Gazzeli yaralılardan Türkiye'ye teşekkür

Ankara'daki hastanelerde tedavi gören Gazzeli yaralılar ile yakınları, yardımlardan dolayı Türkiye'ye teşekkür etti.

Yenimahalle Devlet Hastanesi önünde toplanan ve tedavileri devam eden Gazzeli  yaralılar adına açıklama yapan 26 yaşındaki Zuheyr Hammarna, İsrail'in saldırıları sonucunda hayatını kaybeden Filistinlilere rahmet, esirlere özgürlük, yaralılara acil şifa diledi.
 
Yardımlaşmanın önemini vurgulayan  Hammarna, Filistinlilere yardımlarından dolayı Türkiye'ye teşekkür etti. Hammarna şunları kaydetti:
 
''Öncelikle Türkiye'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyoruz. O her zaman yanımızda oldu, her zaman yardım ediyor. Savaş sonrası yaralıların Türkiye'de tedavisine izin verdi, çok teşekkür ediyoruz. Türk Hükümetine, halkına, sivil toplum kuruluşlarına, bizi ziyaret eden tüm vatandaşlara,  hastanelerde bize yardım eden  doktorlara ve sağlık çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Bizim yanımızda oldular ve her şekilde yardım ettiler.''
 
Gazze'nin zaferini yapılan yardımlardan dolayı Türkiye'ye armağan ettiklerini dile getiren Hammarna, ''Bu zafer Türkiye'nin yardımlarıyla geldi, çok teşekkür ediyoruz'' dedi. 
 
Yaralı yakını Umali Hicazi de Filistin halkının korku ve açlıkla imtihan edildiğini ve gösterdikleri sabır sonucu bir zafer kazandığını belirterek ''Gazze her zaman zafer kazanacaktır. Türkiye'nin Cumhurbaşkanına, halkına, doktorlara  bizi ziyaret eden herkese teşekkür ediyoruz. Yaptıklarınızı unutmayacağız'' ifadelerini kullandı.
 
Özgür-Der Ankara Şube Başkanı Abdurrahman Çeliker de Filistin'in zor durumda olduğuna dikkati çekerek, Filistinlilerin yanlarında olduklarını ve her zaman da olmaya devam edeceklerini söyledi. Çeliker, Gazze'nin zaferini de  kutladı.
 
AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.