Gaziantep'teki terör saldırısı

Gaziantep'teki terör saldırısı

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ve Yönetim Kurulu üyeleri, Gaziantep'teki terör saldırısında zarar gören esnafları ziyaret etti.

GTO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, esnaflara moral vermek amacıyla düzenlenen ziyarette konuşan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Bartık, Emniyet Müdürlüğüne yönelik terör saldırısının yaralarının sarılmaya çalışıldığını belirtti.

Patlamada şehit olan 2 polise Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyen Bartık, "Menfur saldırıda yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Terörün amacı birlik ve beraberliğimize zarar vermektir. Bu amaca hizmet edenleri lanetliyorum." açıklamasında bulundu.

Patlamanın etkisiyle zarar gören esnafların gerekli tadilatı yaptığını ve bu yöndeki çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden Bartık, terörden medet umanların bu eylemlerle bir yere varamayacağını vurguladı.

Bartık, şunları kaydetti:

"Patlamanın hemen ardından bölgeye yakın iş yerlerinde inceleme yapma imkanım oldu. Esnafların birlikteliği beni çok mutlu etti. Kendi işletmesi olmamasına rağmen canla başla çalışarak komşularına yardım eden esnaf arkadaşlarımla gurur duydum. Gaziantep, birlikteliğin, kardeşliğin, yardımlaşmanın ve huzurun şehridir. Bu şehre yapılan hain saldırılar asla amacına ulaşamayacak, birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirecektir."

Bartık, Valiliğin tespit çalışmalarını yaptığını belirterek, esnafların zararının telafi edileceğini vurguladı.

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.