Galaxy S6 ile S6 Edge artık Türkiye'de de indirimli!

Galaxy S6 ile S6 Edge artık Türkiye'de de indirimli!

Samsung'un amiral gemilerinde hayata geçirdiği fiyat indirimi hiç gecikmeden ülkemize de yansıdı.

13 Ağustos'ta yeni bayraktarları S6 Edge+ ile Note 5'i tanıtacak olan Samsung halihazırdaki tepe seviye modelleri S6 ile S6 Edge'te de fiyat indirimine gitti.

Konuya ilişkin tüm detayları zaten aşağıdaki haberimizde paylaştığımızdan bir kez daha üzerinden geçmeyelim:

Gördüğümüz kadarıyla indirim henüz resmi olarak Samsung'tan gelmediğinden fiyatlarda değişiklik gösteriyor. Ama incelediğimiz kadarıyla bundan önce 3,000 TL'ye satılan S6 Edge 32GB 2,700 TL'ye gerilemiş durumda. Benzer şekilde S6'da 2,500 TL'ye düşmüş. Tabii bunlar doğrudan Samsung Türkiye garantisi altında satılan ürünler. Yoksa spot pazarda daha ucuza bulabilmek de mümkün. Eğer almaya niyetlenirseniz kesinlikle bir ön araştırma yapmakta fayda var tabii. Bu arada yine gördüğümüz kadarıyla bazı mağazalar şu kadar süreliğine indirim var veyahut şu kadar adet kaldı gibisinden promosyonvari yazılar yazmışlar ki bunlarda da aldırmayın. Çünkü artık yeni fiyat bu zaten.

Velhasıl gördüğümüz kadarıyla 100 avro indirim gelmiş modellere ama eğer aceleniz yoksa biraz daha sabretmekte fayda var. Çünkü kuvvetle muhtemel bu ay sonunda yeni modellerin satışa çıkmasıyla birlikte Edge 2,500 TL, S6 ise 2,300 seviyesine gerileyecektir. Keza Note 4'te de bir indirim olur muhtemelen.

yeni şafak

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.