Galaxy S6 Edge Plus'ın Özellikleri Netleşti

Galaxy S6 Edge Plus'ın Özellikleri Netleşti

Geçtiğimiz ay ilk Galaxy S6 Edge Plus özellikleri hakkındaki ilk sızıntılar gerçekleşmişti. Ortaya çıkan yeni detaylarla Galaxy S6 Edge Plus özellikleri netlik kazanmış oldu.

Samsung'un, iPhone 6 Plus'a rakip olarak geliştirdiği Galaxy S6 Edge Plus'a dair ilk sızıntılar geçtiğimiz ay yaşanmıştı.

Ortaya çıkan sızıntılarla Galaxy S6 Edge Plus özellikleri tam olarak netleşmemiş olsa bile, telefonun performansı hakkında az çok bilgi sahibi olmuştuk.

Galaxy Note 5 özellikleri için buraya tıklayın!

Geçtiğimiz gün ortaya çıkan sızıntıda ise Galaxy S6 Edge Plus özellikleri tamamen netleşmiş oldu. Galaxy S6 Edge özellikleri hakkında daha önce yaşanan sızıntılarda telefonun Snapdragon 808'le geleceği, 16 megapiksellik 4K video kaydı destekli bir kameraya sahip olacağı gibi detaylar yeni sızdırılan bilgilerle tescillenmiş oldu.

Galaxy S6 Edge Plus Özellikleri!
Toparlamak gerekirse, Galaxy S6 Edge Plus gücünü Qualcomm imzalı Snapdragon 808'den alacak. 16 Megapiksellik ana kameraya, 5 Megapiksellik ön kameranın eşlik ettiği telefonda 4K video kaydı desteği de bulunacak.

1-1436428357.jpg

 

3000 mAh gücünde bir bataryadan beslenecek olan Galaxy S6 Edge Plus, 2560x1440 piksel çözünürlüğünde 5.7 inçlik bir ekrana sahip olacak. Ekranın iki tarafı da diğer edge modellerinde olduğu gibi kavisli bir yapıda olacak.

MicroSD Desteği Bulunmayacak!
Android 5.1.1 ile satışa sunulması beklenen Galaxy S6 Edge Plus, Samsung'un TouchWiz RAM arayüzünü kullanacak.

Arka kapağın açılmadığı ve bataryanın değiştirilemediği  Galaxy S6 Edge Plus, 32 GB, 64 GB ve 128 GB'lık üç modelde satışa sunulacak. Galaxy S6 Edge Plus'da microSD kart desteği ise bulunmayacak. Bu nedenle 4K video özelliğini sıkça kullanacak olanların 128 GB'lık modellere ilgi göstermesi bekleniyor.

 

shiftdelete

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.