Galaxy Note 6 çok güçlü olacak!

Galaxy Note 6 çok güçlü olacak!

Eğer henüz Galaxy S7 veya Galaxy S7 Edge almadıysanız, Samsung’un bir sonraki en iyi akıllı telefonunu beklemek isteyebilirsiniz. Samsung birkaç ay sonra phablet akıllı telefonu Galaxy Note 6’yı tanıtacak.

Samsung Galaxy Note 6 teknik özellikleri hakkında bugüne kadar çeşitli söylentiler olmuştu. Şimdi de yeni akıllı telefonun detayları hakkında bazı bilgiler geldi. Eğer bu bilgiler doğru çıkarsa bu sonbaharda almak isteyebileceğiniz tek telefon Galaxy Note 6 olabilir.
 
Bildirildiğine göre Galaxy Note 6 USB Type-C portu özelliğine sahip olacak ve net olmayan bilgilere göre bu port UBS 3.1 teknolojisini destekleyecek. İddiaya göre yeni nesil Gear VR kulaklık yeni USB Type-C portu ile uyumlu olacak.
 
Diğer bir bilgiye göre ise Galaxy Note 6, Galaxy S7 modellerindeki kameralara benzer kameraya sahip olacak ancak, bu kamera kızıl ötesi otofokus modülü içerecek. Galaxy S7 kamerası otofokus özelliği ile zaten inanılmaz hızlı ama Samsung, bunun üzerine bir şeyler daha katmak istiyor gibi görünüyor. Bu bilgiyi sızdıran kaynaklar, Samsung’un şuanda IR otofokus teknolojisi ve Galaxy S7 kamera kurulumu ile Galaxy Note 6 prototipini test ettiğini söylediler.
 
Son olarak gelen bir rapor ise Galaxy Note 6’nın donanımı ile ilgili gerçekten etkileyici özelliklerin yer aldığı bilgiler veriyor. Bu bilgilere göre Galaxy Note 6, 2K çözünürlükte 5,8-inç ekran, Qualcomm Snapdragon 823 işlemci (Snapdragon 820’nin yükseltilmiş sürümü), 6 GB RAM ve bir 4200 mAh pil paketi ile gelecek. Çin'den gelen bu yeni sızıntı ile sunulan en etkileyici detay depolama birimi ile ilgili. Görünüşe göre telefon, şirketi için bir ilk olabilecek 256GB kapasiteli depolama özelliğine sahip olacak.
 
Telefonun normal modeline ek olarak bir de kavisli modeli olacak ve yine Edge adını taşıyacak. Raporda ayrıca telefonun toz ve suya dayanıklı IP68 sertifikasına sahip olacağı söyleniyor. Bu özelliklerin doğru olduğunu varsayarsak, Galaxy Note 6’nın muhtemelen mevcut dizüstü bilgisayardan daha iyi olduğunu söyleyebiliriz. Peki ya sizce?
 
Kaynak: Teknolojioku.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.