Galaxy Note 5'in tanıtım tarihi belli oldu!

Galaxy Note 5'in tanıtım tarihi belli oldu!

Yeni gelen raporlar Galaxy Note 5'in net tanıtılma tarihini söylüyor.

Şu an için Samsung'un en çok beklenen telefonu diyebileceğimiz Galaxy Note 5 için geri sayım devam ediyor. Her geçen gün hakkında yeni bir sızıntıyla karşılaştığımız Galaxy Note 5'in son olarak geçen gün RAM değeri belli olmuştu. Şu an için cihazın birçok özelliği gün yüzüne çıkmış durumda. Ancak cihazın hala tanıtım tarihi ile ilgili bir belirsizlik vardı.

Galaxy Note 5'in bilindiği üzere ilk olarak Eylül ayındaki IFA 2015 fuarında tanıtılacağı söylenmiş, sonrasında ise cihazın tanıtım tarihinin erkene alındığı iddia edilmişti. Bugün ise Tayvanlı Digitimes, Samsung'un Galaxy Note 5'i 12 Ağustos'ta New York'ta düzenleyeceği bir etkinlikle resmen tanıtacağını belirtti.

Ayrıca iddialara göre Samsung, cihazını bu tanıtım etkinliğinden hemen sonra, 14 Ağustos tarihinde büyük marketlerde satışa çıkaracak.

Samsung'un bu hamleyi ise Eylül ayında tanıtılacak olan yeni iPhone'lar yüzünden yaptığı söyleniyor. Samsung, bu hamleyle beraber Galaxy Note 5'in çok daha uzun süreler konuşulmasını amaçlıyor.

Son olarak, 7.9 mm'lik kalınlığa ve 5.9 inç'lik ekrana sahip olması beklenen cihazda, 20.7 MP arka, 8 MP ön kamera, S Pen desteği, parmak izi okuyucu ve yeni nesil Exynos işlemci gibi özelliklerin bulunmasının beklendiğini söyleyelim.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.