Galaxy Note 5 Özellikleri Sızdırıldı!

Galaxy Note 5 Özellikleri Sızdırıldı!

Samsung'un amiral gemisi olarak tabir edilen modellerinden biri olan Galaxy Note 5 özellikleri için yeni sızıntılar ortaya çıktı. İşte Galaxy Note 5 özellikleri!

 

 

Samsung'un en çok satan serilerinden biri olan Note'un yeni modeline ait ilk sızıntılar gelmeye başladı. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde yaşanan sızıntıda Samsung Galaxy Note 5 için hazırlanan render görüntüleri su yüzüne çıkmıştı.

Samsung Galaxy Note 5 Özellikleri
Bugün ortaya çıkan sızıntıda ise Samsung Galaxy Note 5 özellikleri kısmen de olsa netlik kazanmış oldu. Ortaya çıkan yeni bilgilere göre Samsung Galaxy Note 5'te 5.67 inçlik QHD Super AMOLED ekran bulunacakmış. Son derece zarif hatlara sahip olacağı belirtilen telefonun, çerçeve kısmı olabildiğince daraltılarak, ekran alanının genişletilmesi hedeflenilmiş.

Samsung Galaxy Note 5 Randerları Yayınlandı

Son dönemde özellikle amiral gemilerinde kendi ürettiği işlemcileri tercih eden Samsung, Galaxy Note 5'te de bu geleneği bozmayacak. Sızdırılan bilgilere göre Galaxy Note 5 gücünü Exynos 7422 SoC'den alacak. Bu işlemci, Galaxy S6'da kullanılan 7420 ile aynı karakteristik özelliklere sahip olmakla birlikte daha seri bir performans gösterecek.

1-010.jpg

4100 mAh'lik bir bataryadan beslenecek olan Galaxy Note 5'te, Samsung'un yeni jenerasyonda tercih etmediği açılabilir arka kapak ve değiştirilebilir batarya opsiyonları yer almayacak.

32 GB, 64 GB ve 128 GB'lık üç farklı modelde piyasaya sürülmesi beklenilen Galaxy Note 5'te microSD kart desteği de yer bulunmayacak. 

Galaxy Note 5'in çıkmasına çok uzun bir süre olduğundan, daha bir çok sızıntının yaşanacağını söyleyebiliriz. Galaxy Note 5 özellikleri ile ilgili yeni sızıntılar olduğunda sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

shiftdelete

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.