Galaxy Note 2'de Lollipop güncellemesi olmayacak!

Galaxy Note 2'de Lollipop güncellemesi olmayacak!

Global olarak ilk 2 GB RAM'e sahip akıllı telefonlardan biri olan Galaxy Note 2 için gelmesi beklenen Android 5.0 Lollipop güncellemesi için Samsung'dan kötü haber geldi.

Samsung'un 2012 yılı amiral gemisi Galaxy Note 2, akıllı telefon dünyasındaki en büyük donanım iyileştirmelerinin yapıldığı yıla denk geliyordu.

Global olarak ilk 4 çekirdek ARM Cortex A9 tabanlı işlemci ve 2 GB RAM kombinasyonuna sahip amiral gemi modellerinden biri olan Galaxy Note 2, hala günümüzde kullanılabilecek seviyede kalmayı başarmış bir model. Satış rakamları da oldukça iyi olan model için en çok merak edilen soru ise Android 5.0 Lollipop güncellemesi gelecek mi gelmeyecek mi?

Aylar önce burada yazdığım haberde, Galaxy Note 2 için Android 5.0 Lollipop müjdesini sizlere iletmiştim. Fakat daha sonra iptal edildi, edilmedi dedikodularından sonra, Samsung'un bu konuyla ilgili pek istekli olmadığını anladık.

Zaten Android 5.0 Lollipop yazılımının çıkmasının ardından 1 sene geçmiş ve Android M duyurulmuş durumda. Bu saatten sonra güncellemenin de gelmesi epey zor.

Galaxy Note 2 ve 2 GB RAM'li Galaxy S3'e güncelleme yok!

Çift çekirdekli Snapdragon S4 işlemciyle gelen 2 GB RAM'li Galaxy S3 modeline ve 2 GB RAM'li Exynos işlemcili global Galaxy Note 2 modeline Samsung, Android 5.0 Lollipop güncellemesi vermeyecek.

shiftdetele

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.