Galaxy Grand Neo Plus akıllı telefon satışa sunuldu

Galaxy Grand Neo Plus akıllı telefon satışa sunuldu

Samsung’un yeni bir akıllı telefon modeli olarak Galaxy Grand Neo Plus Hindistan pazarında satışa sunuldu.

Akıllı telefon pazarında sunduğu modellerle satış rakamları açısından zirvede yer alan Samsung, farklı modellerle ürün yelpazesini genişlemtmeye devam ediyor. Özellikle şu sıralar amiral gemisi akıllı telefon modeli Galaxy S6 ve bu cihazın iki yanı kavisli ekrana sahip versiyonu Galaxy S6 edge ile gündemde.

Diğer taraftan firmanın yeni başka modelleri de karşımıza gelmeye devam ederken, şimdi de Hindistan üzerinden gelen bilgilere göre Samsung’un yeni akıllı telefon modeli Galaxy Grand Neo Plus, Hindistan’da Samsung e-store üzerinden satışa sunuldu.

samsung-galaxy-grand-neo-plus.jpg

Hatırlanacağı üzere Samsung, geçtiğimiz sene Galaxy Grand Neo adında bir model sunmuştu. Şimdi de bu cihazın biraz daha farklı bir versiyonu Hindistan’da listelenmiş durumda. Aslında çoğu teknik özellikleri benzer olsa da 2MP ön kamerası farklı olarak geliyor.

Samsung Galaxy Grand Neo Plus’ın teknik özelliklerine bakacak olursak eğer cihaz 5″ büyüklüğünde ve 480×800 piksel WVGA çözünürlükte dokunmatik ekran ile geliyor. 1GB sistem belleğine sahip olan yeni akıllı telefon 1.2Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili yonga setinden güç almakta.

Akıllı telefonun arka yüzünde 5MP kamera yer alıyor ve çift SIM kart desteği ile sunulan akıllı telefon 2.100mAh batarya içermekte. Google Android 4.4 KitKat mobil işletim sistemi üzerinde çalışan cihazın fiyatı ise 9.990INR ( Yaklaşık 157$) olarak belirlenmiş.

Maxicep

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.