Galatasaraylı Feghouli: Maçtan önce dua ediyorum

Galatasaraylı Feghouli: Maçtan önce dua ediyorum

Galatasaray yeni transferi Sofiane Feghouli “Hayatta her şey mümkün. Dolayısıyla dik durup, iyi çalışıp, moralini bozmadan devam etmek gerekiyor” dedi. Cezayirli futbolcu, maçlara çıkmadan önce mutlaka dua ettiğini de sözlerine ekledi

Galatasaray'ın, İngiliz ekini West Ham Unite'dan kadrosuna kattığı Sofiane Feghouli, Galatasaray TV'ye samimi açıklamalar yaptı. Cezayirli futbolcu, geçmişine ve özel yaşamına dair sorulan sorulara cevap verdi. Hayatta ilk sahip olduğu formanın Marsilya forması olduğunu belirten yıldız futbolcu, sırtında ise Brezilyalı Ronaldo'nun adının yazdığını belirtti. Futbolcu olarak da Zidane ve Ronaldo'yu örnek aldığını belirten Feghouli, Cezayirli olduğu için Zidane'a benzemek için her şeyi yaptığını dile getirdi. Şampiyonlar Ligi'nde 2012-2013'te Valencia-Bayern Münih arasında oynanan ve Feghouli'nin golüyle 1-1 biten maçı unutamadığını söyleyen 27 yaşındaki futbolcu şu ifadeleri kullandı, “Bayern Münih maçında attığım gol, en güzel gollerden biriydi. Bunun yanı sıra Cezayir'de oynadığım ilk milli maçta attığım gol benim için çok özeldi. Bir de Dünya Kupası Elemeleri'nde oynarken Burkino Faso'ya karşı attığım gol çok önemliydi benim için. Çünkü o gol sayesinde barajı aştık" diye konuştu.

GÖZYAŞI DÖKTÜM

“Cezayir-Almanya maçı benim en üzgün olduğum maçtı” diyen Feghouli, “Bu maçta elendik ve bundan dolayı ağladım. Milli takım oyuncusu olarak belki de son kez Dünya Kupası'nda bulunuyordum ve bir sonraki etaba geçemediğimiz için gözyaşı döktüm” dedi. Hayatında futbol olmasaydı kötü denebilecek yollara sapabileceğini dile getiren Cezayirli yıldız, “Allah'a şükürler olsun ki futbol karşıma çıktı ve beni bugünkü noktaya getirdi. Geçmişe baktığımda arkadaşlarımın geldiği nokta ile kendi geldiğim nokta arasında büyük bir fark var. Ve iyi ki futbolu tercih etmişim" dedi. Maçlardan önce mutlaka dua ettiğini söyleyen Feghouli, “Hayatta her şey mümkün. Dolayısıyla dik durup, iyi çalışıp, moralini bozmadan devam etmek gerekiyor" dedi. Tecrübeli futbolcu, tarihten 3 kişi seçsen kimlerle aynı masada olmak isterdin?'sorusuna "Hz. Muhammed (SAV), Hz. İsa ve Hz. İbrahim ile aynı masada olmak isterdim” diyerek sözlerini tamamladı.

  • Büyük keyif aldım
  • Eyüpspor karşılaşmasında ilk kez forma giyen Feghouli, “İlk maçımda 45 dakika oynadım ve büyük keyif aldım. Burada çok mutluyum ve huzurluyum. Biraz daha fazla çalışmam gerekiyor. Ancak iyi bir maç geçirdiğimi düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

Yeni Şafak

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.