Galatasaray'ın yeni futbolcusu Feghouili imzayı 'Besmele' ile attı

Galatasaray'ın yeni futbolcusu Feghouili imzayı 'Besmele' ile attı

Galatasaray'ın West Ham United'dan transfer ettiği Sofiane Feghouli'nin imza töreninde dikkati çeken detay

Galatasaray Kulübü yeni transferler; Ndiaye, Maicon, Fernando ve Feghouli için imza töreni düzenledi. Cezayirli futbolcu Sofiane Feghouli'nin ise basın toplantısına 'Bismillahirrahmanirrahim' diyerek başladığı duyuldu. Yıldız futbolcunun basın toplantısına bu şekilde başlaması sarı-kırmızılı taraftarlar arasında büyük ilgi gördü. (Yeni Şafak)

FİLİSTİN'DE YAŞANANLAR KALBİMİ ACITIYOR

Sofiane Feghouli'nin saha içinde olduğu kadar saha dışında da renkli ve dikkat çeken bir kişiliği var! Özellikle Filistin konusundaki sözleri dünyada yankı bulmuştu.

Fransız basınında verdiği bir röportajda Müslüman olduğu ve Filistin konusunda ne düşündüğü sorulan Feghouli, ''Filistin'de yaşananlar kalbimi acıtıyor. Bizler Müslümanız ve oradaki kardeşlerimize yardımcı olmalıyız. Kardeşlerimiz orada acı çekiyor'' cevabını vermişti.

DİNİNİ YAŞIYOR

Müslüman olduğu için gurur duyduğunu kaydeden Feghouli, "Umarım genç Müslüman oyuncuları gösterdiğim performansla etkilerim ve onların futbol hayatında başarılı olmalarını sağlarım" ifadelerini kullanıyor.

MÜZİK DİNLEMEM, FİLM İZLEMEM

İngiltere'de verdiği bir röportajda, boş zamanlarında ne yaptığı sorulan Feghouli, "Müzik dinlemem, film izlemem, dikkat dağıtacak şeyler yapmam. Boş zamanım olduğunda topu alır ve idman yaparım" şeklinde cevap veriyor. (Sporx)

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.