Galatasaray'ın 67 gündür bileği bükülmüyor

Galatasaray'ın 67 gündür bileği bükülmüyor

Süper Lig'de dün aldığı Eskişehirspor galibiyeti ile yenilmezlik serisini 8 maça çıkaran Galatasaray'ın 67 gündür bileği bükülmüyor.

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında sarı-kırmızılı ekip, dün TT Arena Stadyumu'nda karşılaştığı Eskişehirspor'u 4-0 mağlup etti. Puanını 21'e çıkaran Galatasaray, 2. sıradaki yerini korudu. Ligde geride kalan 10 haftada 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde eden Aslan, 21 puanı hanesine yazdırdı. Rakip fileleri 22 kez havalandıran Hamzaoğlu'nun öğrencileri, kalesinde ise 9 gole engel olamadı.

SON MAĞLUBİYET 67 GÜN ÖNCE

Süper Lig'in 2. hafta mücadelesinde sahasında karşılaştığı Osmanlıspor'a 2-1 mağlup olan sarı-kırmızılı takım, o karşılaşmanın ardından çıktığı 8 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Eskişehirspor galibiyeti ile yenilmezlik serisini 8 maça çıkaran Aslan, 67 gündür de ligde taraftarlarına mağlubiyet yaşatmadı.

LİGİN EN GOLCÜ 2. TAKIMI

Hamza Hamzaoğlu'nun öğrencileri, ligde çıktıkları son 3 karşılaşmada rakip fileleri 9 kez havalandırdı. Ligin 7. haftasında Gençlerbirliği'ni 4-1'lik skorla geçen sarı-kırmızılılar, geçtiğimiz hafta ise derbi mücadelesinde Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalmıştı. Galatasaray, dün sahasında karşılaştığı Eskişehirspor'u ise 4-0 mağlup ederek, ligin geride kalan haftalar da en golcü ikinci takımı unvanını aldı. 

iha

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.