Galatasaray Çaykur Rizespor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray Çaykur Rizespor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray Çaykur Rizespor arasında gerçekleşecek futbol maçı ile bu akşam Türkiye Kupası'nda heyecanlı seviyesi yüksek bir mücadele oynanacak. Daha önce Galatasaray Çaykur Rizespor'u deplasmanda 3-1'lik skorla mağlup etmiş ve evine avantajlı dönmüştü.

Galatasaray Futbol Takımı, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşmasında bu akşam Çaykur Rizespor'u ağırlayacak. Rize'de yapılan ilk maçta rakibini 3-1 yenerek önemli bir avantaj elde eden sarı-kırmızılı ekip, final biletini alabilmek için bu akşam taraftarı önünde sahaya çıkacak. Sarı-kırmızılı ekip, ilk maçı 3-1 kazandığı Ziraat Türkiye Kupası yarı finalin rövanşında bu akşam Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Galatasaray'da Bilal Kısa, Sneijder ve Chedjou'nun sakatlıkları bulunuyor. Peki Galatasaray Çaykur Rizespor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Sarı-kırmızılı ekipte, Çaykur Rizespor maçı öncesi Bilal Kısa, Wesley Sneijder ve Aurelien Chedjou'nun tedavileri sürüyor. Henüz takımla antrenmanlara çıkmayan üç oyuncunun, bu akşam sahada olması beklenmiyor. Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilecek karşılaşma, saat 20.45'te başlayacak.

Galatasaray Çaykur Rizespor maçı hangi kanalda saat kaçta?
Galatasaray Çaykur Rizespor maçı bu akşam saat 20:45'te başlayacak. Volkan Bayarslan'ın yöneteceği mücadele

ATV kanalından canlı olarak yayınlanacak

Hikmet Karaman: Galatasaray avantajlı ama futbolda her şey var

Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında 3-1 yenildikleri Galatasaray’ın ikinci maç için avantajlı olduğunu belirterek, "Ama futbolda her şey var" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında karşılaşacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına başlayan Çaykur Rizespor’da teknik direktör Hikmet Karaman açıklamalarda bulundu. Galatasaray karşısında ilk maçta 3-1’lik mağlubiyet aldıklarını hatırlatan Karaman, turu geçmeleri için 3-0 kazanmalarını gerektiğine işaret etti ve şunları söyledi:

"Futbolda her şey var. Kendi sahamızda aldığımız sonuç rakibimiz Galatasaray’ın lehine. Avantajlı takım Galatasaray. Galatasaray karşısında oynatmadığım bazı oyunculara şans vereceğim. Pazar günü ligde Trabzonspor ile maçımız var. 12 günde 4 maç oynadık. Kadrodaki sayısal durumumuz da ortada. Hayırlısı ile ligi bitirmek istiyoruz. Sakatlanarak ligi kapatan oyuncularımız nedeniyle sıkıntı yaşadık. O arkadaşlarımızın geri dönüşleri inşallah muhteşem olur."

’Çıkıp 90 dakika oynayacağız’

Galatasaray’ın avantajlı olduğunu ancak futbolun her şeye açık bir oyun olduğu kaydeden Karaman, "Galatasaray karşısında çıkıp 90 dakika oynayacağız. İlk maç 2-1’le bitseydi ikinci maç farklı olurdu. Ancak ilk maçta son dakikada 3’üncü golü yedik. Galatasaray bizi yendikten sonra olumlu bir gelişme yakaladı. En iyi şekilde mücadele edeceğiz" dedi.

Eren ve Robin idmana katılmadı

Mehmet Cengiz Tesislerinde Galatasaray maçı hazırlıklarına başlayan Çaykur Rizespor’da sakatlıkları bulunan Eren ve Robin antrenmana katılmadı. 3 aylık aradan sonra takımla birlikte antrenmanlara çıkan Leonard Kweuke ise çalışma öncesi teknik direktör Hikmet Karaman ile uzun bir görüşme gerçekleştirdi. Koşu ve pas çalışması ile başlayan antrenman ilk 15 dakikadan sonra basına kapatıldı.

Sneijder dönüyor

Galatasaray’da Sneijder hasreti bitiyor... Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan Hollandalı futbolcu, çarşamba günü Çaykur Rizespor’la Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanacak rövanş karşılaşmasında forma giyebilecek.

TT Arena’daki maça 3-1’in avantajıyla çıkacak olan Sarı-Kırmızılı ekipte, taraftarla yeniden buluşmaya hazırlanan Sneijder’in dönüşü, teknik heyetin de yüzünü güldürdü. Yıldız futbolcu, Hollanda formasıyla oynadığı maçta sakatlanmış, Fenerbahçe derbisinde fedakârlık yapınca, geri dönüş süreci daha da uzamıştı.

Tek eksik Chedjou

Çaykur Rize maçı öncesi Galatasaray’da tek eksik Chedjou. Kamerunlu futbolcunun sakatlığı devam ediyor ve takıma katılması biraz daha zaman alacak. Chedjou dışında eksik kalmaması ise Aslan’a nefes aldırmış durumda.

Hürriyet

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.