Fiyatı en uygun SSD: SanDisk Z400s

Fiyatı en uygun SSD: SanDisk Z400s

Z400s serisi yeni SSD'ler, pahalı rakiplerinin karşına ucuz fiyatlarıyla dikiliyor!

SanDisk, yeni tanıttığı Z400s serisi ile daha da ucuz Solid State Drive'lar (SSD'ler) sunmayı planlıyor. 32GB ile 256GB arasında değişen kapasiteleri ile Z400s serisi, SanDisk'in iddialarına göre SSD'lerin bütün avantajlarını sunarken, geleneksel mekanik sabit diskler (HDD'ler) ile rekabet edebilecek bir fiyata sahip durumda. SanDisk, bu sürücüleri, kolay satın alınabilir giriş seviyesi çözümleri olarak sunuyor ve sürücüler, firmanın X serisi ve performans A serisi SSD'lerinin yanında yerini alacak.

Z400s, 32GB, 64GB, 128GB ve 256GB kapasiteleri ile mSATA, 2.5-inç SATA ve M.2 (2242 ve 2280) form faktörlerinde sunulmakta. Sandisk'in iddiası, bu sürücülerin ana bilgisayar marketinde kullanılarak, düşük fiyatlı giriş seviyesi dizüstü bilgisayarlarda kullanılabileceği yönünde.

SanDisk'in söylediğine göre Z400s'in okuma hızı 550MB/s ve yazma hızı 380MB/s. Bu hızlar, firmanın üst seviye 240GB SanDisk Extreme Pro SSD'sinden çok uzak değiller ve bu ürün, 550MB/s okuma hızı ile 520MB/s yazma hızına sahip.

Her ne kadar SanDisk tarafından kesin bir fiyat belirtilmemiş olsa da, bu SSD'nin var olan diğerlerine göre çok daha ucuz olacağı ve HDD ile rekabet edebilecek bir fiyata sahip olacağı söylenmekte.

Ayrıca Z400s'in otomotiv kara kutularında, güvenlik sistemlerinde ve satış noktası (point of sale, POS) cihazlarında kullanılabileceği belirtilmekte. SSD'lerin hızlı bir şekilde açılabilmeleri, daha güvenilir ve dayanıklı olmaları, Z400s'in bu tarz ürünlerde kullanımını mantıklı bir hale getiriyor...

chip online

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.