Fidanlar Dost Eli'yle dikildi

Fidanlar Dost Eli'yle dikildi

Konya merkezli faaliyet yürüten Dost Eli Derneğinin yıllardır,“Bir Fidan Bin Nefes” sloganı ile başladığı dağlık ve tepelik bölgeleri ağaçlandırma çalışmaları devam ediyor.

Konya’da yeşil alan oluşturma ve ağaçlandırmaya yönelik çalışmalara destek veren Dost Eli Derneği, Konya Büyük Şehir Belediyesi ve İl Orman Müdürlüğünce 500 evler mevkiinde ağaçlandırma bölgesi olarak belirlenen tepelerde fidan dikti.

Dernek yöneticileri, personeli, çeşitli üniversite ve liselerden gençlerin fidan dikmek için birbirleriyle yarıştığı çalışmayla ilgili bir açıklama yapan Dost Eli Derneği Başkan Yardımsı Mevlüt Yıldırım, "Bizler bu toplumun içinde yaşayan sorumlu bireyler olarak yıllardır binlerce fidanı toprakla buluşturan “Bir Fidan Bin Nefes”çalışmamızı gençlerimizin katılımıyla bu yılda gerçekleştirdik. Dost Eli Derneği olarak bizler özellikle geç nüfusun bu yönde bilinçlendirilmesi, ağaç dikmenin ve onu korumanın en büyük sorumluluklarımızdan biri olduğunun yüreklerde yer etmesi için bu çalışmaya önem veriyoruz" dedi.

Dost Eli Derneğinin ağaçlandırma çalışmalarına her yıl düzenli olarak destek vereceklerini söyleyen Mevlüt YILDIRIM birçok çalışmada olduğu gibi bu çalışmada örnek bir dayanışma sergileyen gençlere teşekkür etti.

yeniakit

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.