FETÖ'nün Said Nursi'nin itibarına zarar vermesine asla prim vermeyin

FETÖ'nün Said Nursi'nin itibarına zarar vermesine asla prim vermeyin

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın: Said Nursi bu ülkenin önemli değerlerinden biridir. Fetenyahu gibi ahlaksızların, hayasızların...

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Genel Başkanı Ali Yalçın, "Said Nursi bu ülkenin önemli değerlerinden biridir. Fetenyahu gibi ahlaksızların, hayasızların onun adına iş görüp onun itibarına zarar vermesine asla prim vermeyin, bunun altını çiziyorum" dedi.

Yalçın, Yüreğir Kültür Merkezi'nde düzenlenen, "Memur-Sen'e Davet, Tercih Evet" buluşmasında, sendikacılığı kavga zemininden, rekabet zemininde hizmet sendikacılığı anlayışına taşıdıklarını belirtti.

Sendikacılıkta üye sayısının önemine değinen Yalçın, şöyle devam etti: 

"Hedefimizi 1 milyon 111 bin 111 üye olarak belirledik. Bu ülkede son devrin mazlumlarından Bediüzzaman Said Nursi, '3 tane biri alt alta koyarsanız 3 yapar, ama yan yana dizerseniz yüz onbir bereketindedir.' der. Said Nursi bu ülkenin önemli değerlerinden biridir. Fetenyahu gibi ahlaksızların, hayasızların onun adına iş görüp onun itibarına zarar vermesine asla prim vermeyin, bunun altını çiziyorum. Bizim temel sorunumuz, aynı hedefe kol kola yan yana gitmememizden kaynaklı. Bu ülkede bizim sırtımızda gezen bizim ensemizde boza pişiren mahşeri cümbüşçülerin keşfettiği şey 111 bereketidir. Bu ülkede toplasanız yüzde beşi bulmayacak mahşeri cümbüşçüler kendi düşüncelerini kendi kanaatlerini millete hakim görüş olarak dikte ettiler."

TSK'da başörtüsü yasağının kaldırılması

Türk Silahlı Kuvvetlerinde (TSK) başörtüsü yasağının kaldırılmasına değinen Yalçın, şunları kaydetti: 
"Bu ülkede 'kamusal alan' diye bir yalan ürettiler. O yalan üzerinden bütün milleti sadakat yarışına soktular. Kadınları kendi aralarında kategorize ettiler. Kadın erkek eşitliği değil kadının kadına eşitliğinin tartışıldığı bir süreçten geçtik ve ülkenin en büyük siyasi partileri kamuda başörtüsü takan bazı kişiler yüzünden kapatma davasına tabi tutuldu. Bugün çok önemli bir gün. Çünkü Türk Silahlı Kuvvetleri'nde subay ve astsubayların başörtüsü takabileceğine ilişkin düzenleme yayınlandı. Bu düzenlemenin altındaki ter, yer ve imza size aittir."

aa

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
3 Yorum