FETÖ'nün Nur Talebelerine hazırladığı yeni tahrik planı

FETÖ'nün Nur Talebelerine hazırladığı yeni tahrik planı

Nur cemaati meşveret heyeti açıkladı

Risale Haber - Haber Merkezi

Nur Cemaati Meşveret Heyeti FETÖ'nün, Nur Talebelerini tahrik etmek üzere hazırladığı yeni tahrik planını deşifre ederek uyardı. 

(Ağabeyler Meşvereti Divan Heyeti tarafından kamu oyuna ilanat..)

"FETÖ Örgütü"nün tahrip, ihanet, hiyanet ve zâlimane icrâatlarını durdurmak amacıyla Bakanlar Kurulu tarafından darbeci vakıfların kapatılması ile ilgili bir karar verilmiş, bir liste hazırlanmıştır. Bizler, bu listelerin tamamen ve bizzat FETÖ Örgütü'nün fiili icraat ve ifsâdâtını ortadan kaldırmaya mâtuf olduğunun şuur ve bilinci içindeyiz. 

Bu hazırlanan listelerin içinde müsbet, devlet ve hükümetin yanında olan bir kaç vakıf ve bazı şahısların da bulunduğunu müşahade ettik. Sehven olduğuna inandığımız bu işlemin inşâallah en kısa zamanda düzeltileceğini, sap ile samanın birbirinden ayrılacağının ümit ve kanaatı içindeyiz. Nitekim başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız, bu konuda teyakkuz içindedirler. 

Bunu fırsat bilen FETÖcüler: "İşte bakın! Bizden sonra sıra size gelecek!"  dememişmiydik." şeklinde propoganda yapmaktadadırlar. bu propogandalara asla ve asla itibar edilmemelidir.

Bizim hizmetimiz, iman hizmetidir. Müsbet harekettir. Bunun gereği olarak devletimizin, hükümetimizin yanındayız. Hükümetimizin bu dik duruşunu, bütün ruh-u canımızla takdir ve tahsin ediyoruz. O FETÖ mensupları bilsin ki; emniyet ve asayişin yanındayız. 

Hatta öyle ki, bilfarz bizim bütün vakıflarımız kapatılmış olsa bile; bizler bu müsbet iman hizmetine devam edeceğiz. Devletimizi yıkmak, tesanüdümüzü bozmak isteyenlere karşı milli birlik ve beraberliğimizi asla bozmayacak; bu vatan, millet, devlet ve bayrak düşmanlarına karşı saflarımızı gevşetmeyecek, dik duruşumuzu devam ettireceğiz.

Rabb-ı Kerim, devletimizi, hükümetimizi, milletimizi muhafaza etsin. O zâlim vatan ve devlet düşmanlarını da kahr-ı perişan etsin. Amin

Umum Nur Talebeleri Namına
Meşveret Divan Heyeti

www.risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
19 Yorum