FETÖ'nün imamı Bediüzzaman'ın talebelerini ölümle tehdit etti

FETÖ'nün imamı Bediüzzaman'ın talebelerini ölümle tehdit etti

AK Parti Isparta Milletvekili Said Yüce, FETÖ elebaşısı F. Gülen'in imamı...

Risale Haber-Haber Merkezi

AK Parti Isparta Milletvekili Said Yüce, FETÖ elebaşısı F. Gülen'in imamı Harun Tokak'ın Bediüzzaman Hazretlerinin talebelerini "Onlara söyle konuştuklarına dikkat etsin, yoksa hayatları ile öderler" şeklinde tehdit ettiğini söyledi.

Yüce, Sabah'tan İsa Tatlıcan'ın sorularını cevapladı. İlgili bölüm şöyle:

GÜLEN'İN NURCULUKLA DA MÜSLÜMANLIKLA DA İLGİSİ YOKTUR

-FETÖ kendisini dini grup gibi göstermeye çalışıyor. Bu örgütün Nurculukla bir ilgisi var mı?

Fetullah Gülen ve örgütünün kesinlikle Nurcularla bir ilgisi yoktur. Kur'an ayetlerini tahrif eden bu hareket Risale-i Nurları da tahrif etmekten çekinmemiştir. Zaten sürekli kendisini ön plana çıkararak Bediüzzaman hakkında birtakım muğlak ifadeler kullanmıştır. Kendi kitaplarının %95'i intihaldir ve çalıntıdır. Bu çalıntıyı da tahrif ederek yapmıştır.

MÜNAFIK VE DECCALİN ÖZELLİKLERİ GÜLEN'E ŞABLON GİBİ OTURUYOR

-Yıllarca bu ülkeyi "Altın Nesil" yalanlarıyla kandırdılar. Bu insanlar nasıl katil nesile dönüştü?

40 yıldır adım adım insanların zihinsel kodlarıyla oynadı. Sızıntı Dergisi'nde bunun şifrelerini görebilirsiniz. Bazen Mehdi, bazen Mesih bazen de kendisini Peygamber vasıflarında biri olarak gösteriyor. Kadıyanilik ve Bahailik gibi adeta yeni bir din ve yeni bir Peygamber gibi gösteriyor. Münafıklarla ilgili âyetlerin tarifleri birebir Gülen'in üzerinde şablon gibi oturuyor. Mektubat isimli eserinde hakikatleri yok eden bazı kişilerin çıkacağını belirten ifadeler yeralmaktadır. Hadislerde de Deccal'in özellikleri anlatılıyor. Bu özelliklere de bakıldığında birebir Fetullah Gülen'e işaret ettiğini görüyoruz.

BEDİÜZZAMAN'IN TALEBELERİNİN VEFATI ARAŞTIRILMALI

-Bir açıklamanızda Bediüzzaman'ın talebelerinin vefatında FETÖ şüphesinden bahsetmiştiniz. Biraz açar mısınız?

Bediüzzaman'ın hayattaki talebeleri 17 Aralık darbesinden sonra bir açıklama yaparak FETÖ'ye karşı meşru hükümetin yanında yeraldıklarını açıkladı. Bu açıklamadan sonra ABD'den Mehmet Fırıncı ağabeye tehdit mesajları geldi. "Biz önümüze çıkanı yokederiz" dediler. Dershane tartışmalarında önce merhum Mustafa Sungur ağabey beni Gülen'in imamı Harun Tokak'a göndermişti. Kuzguncuk'taki yalıda iki saat konuşmuştum. Kapıdan çıkarken bana şunu söylemişti: "Onlara söyle konuştuklarına dikkat etsin, yoksa hayatları ile öderler." Ben donmuş kalmıştım. Birçok faili meçhul cinayette FETÖ parmağı görüyoruz. Ben hedefe ulaşmak için herşeyi yapabileceklerini düşünüyorum. Vefat eden ağabeylerden bazıları onların hastanelerinde kalmıştı. O günlerde bazı şüphelerimiz oldu. Hatta uyaranlar da oldu. Bu iddiaların da araştırılması gerekir.

Röportajın tamamı için tıklayınız

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum