FETÖ ABD'deki en büyük okulunu satıyor!

FETÖ ABD'deki en büyük okulunu satıyor!

FETÖ terör örgütü, ABD’deki en büyük okulu olan Brooklyn’deki Amity School’u satışa çıkardı.

FETÖ’ye ait Amity School’un satışa çıkarılması ABD'de 140 civarındaki sözleşmeli (charter) okulu yöneten terör örgütü için Amerika’da da çözülmenin başladığı ve terör örgütünü zor günlerin beklediğinin işareti olarak algılanmakta.

FETÖ terör örgütüne ait okullara ilk olarak 11 Aralık 2013’de Louisiana'nın Baton Rogue kentindeki Kenilworth Bilim ve Teknoloji Akademisine yapılan FBI baskını ile başlayan soruşturma devam etmekte.

YILDA 500 MİLYON DOLARLIK MADDİ GELİR

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in yönettiği ABD genelinde faaliyet gösteren 140 civarında sözleşmeli okulda 60 binin üzerinde öğrenci eğitim görmekte ve terör örgütü okullar vasıtası ile ABD yönetiminden aldığı yardım da dahil olmak üzere  yılda yaklaşık 500 milyon dolarlık maddi geliri yönetmekte.

BASKIN DÜZENLENMİŞTİ

FBI tarafından usulsüzlük, haksız kazanç, yolsuzluk, hileli ihale ve evrakta sahtecilik suçlamaları ile başlatılan soruşturma kapsamında Amity School’a da baskın düzenlenmişti.

FETÖ terör örgütünün Amity School’un satışı için ne kadar talep ettiği açıklanmaz iken okula ait satış ilanı Cushman & Wakefield adlı emlak şirketinin internet sitesinde yer almakta ve 2754 Knapp Street in Brooklyn' s Sheepshead Bay adresindeki okula ait yerin özel kullanım amacı ile satılık olduğu belirtilmekte.

Haber 7

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.