Fenerbahçeli Sow: Kimse bana oruç tutma diyemez

Fenerbahçeli Sow: Kimse bana oruç tutma diyemez

Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü Moussa Sow, Ersun Yanal'a cevap verdi

Fenerbahçe'de Sivas maçında kadro dışı kalan Sow'un Twitter'dan "Niçin kadroya alınmadığımı bilmiyorum" açıklamasına teknik direktör Yanal "Onu bana sorar, medya yoluyla sormaz. Medyaya konuşacaksa biz de gerekeni yaparız" cevabını vermişti. Senegalli yıldız, dün gece konu ile ilgili Telegol programına bomba açıklamalar yaptı.
 
KOCAMAN HERKESİ ÇOK SEVİYORDU
 
Telegol'e yaptığı açıklamada "Bu sezona iyi başlayamadığım doğru" ifadesini kullanan sarı-lacivertli yıldız, "Hocayla neden kadroda olmadığımı konuşmadık. Kendisiyle konuşmak istedim ama o benimle konuşmak istemedi.Takımda neden olmadığımı soracaktım. Bence onun beni çağırması ve neden oynamadığımı bana açıklaması lazım. Şunu da söylemek istiyorum. Tabii ki benden daha önemli olan Fenerbahçe takımı. Ben de bu yüzden neden oynamadığımı bilmek istiyorum" dedi. Yanal ile Aykut Kocaman dönemini kıyaslayan Senegalli forvet, "Aykut Kocaman takımdaki herkesi çok seviyordu. Takımın başında o varken Avrupa'da çok iyi maçlar çıkarttık. Yeni hoca ve yeni programa adapte olmakta zorlanıyor olabiliriz" diye konuştu.
 
FENERBAHÇE'DEN ASLA AYRILMAM
 
Emenike'ye oranla Webo ile daha iyi anlaştığını çünkü Emenike'nin yeni geldiğini vurgulayan Sow, "1.5 senede F.Bahçe için her şeyi yaptım, formamı terlettim. İnşallah böyle devam edecek" dedi.
 
KİMSE BANA 'ORUÇ TUTMA' DİYEMEZ
 
Sow oruç tutması ile ilgili de şunları söyledi: Ben hayatım boyunca hep oruç tuttum ve bana kimse 'oruç tutamazsın' diyemez. Benim form düşüklüğüm ramazandan mı kaynaklanıyor bunu bilemem. Hakkımda bazı şeyler konuşuluyormuş. Benim çok koşmadığım gibi ifadeler kullanılıyormuş. Bana hep 'iyi antrenman yapılacak' dendi ben de bunu yapmaya çalıştım. Şimdi bana karşı bir şeyler söylüyorlar ama denecek bir şey yok. Bir problem varsa hocamız, profesyonelce beni odasına çağırır ve benimle konuşup sorunu tartışabilir.

RotaHaber