Fenerbahçe Manchester United maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Manchester United maçı saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi'nde İngiliz devi Manchester United'ı sahasında konuk edecek Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta 4-1 yenildiği maçın rövanşını almak istiyor.

 Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu 4. haftasında, yarın sahasında İngiliz ekibi Manchester United ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Sarı-lacivertliler, Manchester United maçı hazırlıklarını tamamlayıp, kampa girdi. Can Bartu Tesisleri’nde, Teknik Direktör Dirk Advocaat yönetimindeki antrenman koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Ardından 2 gruba ayrılan oyuncular 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Antrenman; taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Manchester United, Fenerbahçe maçına hazır

UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nda yarın Fenerbahçe’ye konuk olacak olan Manchester United, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Ülker Stadı’nda ilk 15 dakikasına basın mensuplarına açık olan antrenmanda Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde ısınma ve koordinasyon çalışmaları yapan İngiliz ekibi, basına kapalı bölümde ise zorlu maçın taktik çalışmalarını gerçekleştirdi.

Öte yandan antrenman öncesi renkli dakikalar yaşandı. Teknik Direktör Jose Mourinho ve teknik ekibi, antrenman öncesi sut çalışmaları gerçekleştirdi. Manchester Unitedlı oyuncular ise kenardan hocalarını izleyerek destekte bulundu.

MAÇ BİLGİLERİ:

Maç günü: 3 Kasım 2016 Perşembe

Saha: Ülker Arena

Maç saati: 21:00

Maçın hakemi: Manuel Grafe

Canlı Yayın: TRT 1 (Şifresiz)

Canlı Anlatım: İha.com.tr

İşte Fenerbahçe'de sakatların durumu

Fenerbahçe Kulüp Doktoru Prof. Dr. Burak Kunduracıoğlu, sakatlıkları bulunan sarı-lacivertli futbolcuların son durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Kulüp doktoru Prof. Dr. Burak Kunduracıoğlu, "Ozan Tufan milli takımda sakatlanmıştı. Onun da tedavisine devam ediyoruz. Son bir kontrolünü yaptık. Hala sıvısındaki artışta bir azalma olmakla birlikte geçmediğini gördük" dedi.

"Van der Wiel'in aşil tendonunda bir problem vardı"

Fernandao'nun bugün takımla birlikte çalışmaya başladığını belirten Kunduracıoğlu, "Zaten geçen hafta bunu planlamıştık ve kademeli olarak takımla idmana alacağımızı söylemiştik. Herhangi bir aksilik ve sıkıntı olmadı. Öyle olunca biz de takımla birlikte antrenmanlara iştirak etmesine izin verdik. Bugün full antrenmanı takımla birlikte geçirdi. Onun dışında tedavi ettiğimiz Van der Wiel var. Onun da aşil tendonunda bir problem vardı. Onun da tedavisine devam ediyoruz ve durumu daha iyiye gidiyor. Ozan Tufan milli takımda sakatlanmıştı. Onun da tedavisine devam ediyoruz. Son bir kontrolünü yaptık. Hala sıvısındaki artışta bir azalma olmakla birlikte geçmediğini gördük. Onun da tedavi ve özel programı bir müddet daha devam edecek bizimle. Bir de Uygar var. Uygar ön çapraz bağlarından sakat, uzun bir süreç ve programına devam ediyoruz" diye konuştu.

İHA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.