Fenerbahçe-Manchester United maçı ne zaman? saat kaçta? şifresiz mi?

Fenerbahçe-Manchester United maçı ne zaman? saat kaçta? şifresiz mi?

UEFA Avrupa Ligi'ndeki 3 temsilcimizden biri olan Fenerbahçe zorlu Manchester deplasmanına çıkıyor. M.United'ın efsanevi stadı Old Trafford'a oynanacak maçın günü, saati ve yayınlanacağı kanalı merak ediliyor. İşte detaylar...

UEFA Avrupa Ligi A grubunda mücadele veren Sarı Kanarya için bir zorlu maç daha. Manchester United-Fenerbahçe maçı detayları merak ediliyor. Grubunda 3. Maçına çıkacak olan Fenerbahçe için tur şansı için bu zorlu deplasmandan en azından beraberlik bekleniyor.

İngiliz temsilcisi Manchester United ile temsilcimiz Fenerbahçe'nin mücadelesinin detayları haberimizde...

Manchester United-Fenerbahçe maçı ne zaman?

UEFA Avrupa Ligi A grubunda Manchester United ile Fenerbahçe arasında oynanacak maç 20 Ekim 2016 perşembe günü oynanacak. Maçın saati ise 22.05

Manchester United-Fenerbahçe maçı hangi kanalda? şifresiz mi?

İngiltere'nin Manchester şehrindeki Old Trafford'da oynanacak olan maç Tivibu Spor 2 kanalından yayınlanacak. Maç şifreli yayınlanacak. Tivibu aboneliği olmayanlar maçı TV'den naklen izlemeyemeyecek.

Sarı Kanarya'nın bu zorlu deplasmanda yapacağı maçı Fransız hakem Benoit Bastien yönetecek. Bastien'in yardımcılarılarını Frederic Haquette ve Hicham Zakrani'nni yapacağı maçın ilave yardımcı hakemlik görevlerini Benoit Millot ile Jerome Miguelgorry üstlenecek. Zorlu maçta dördünü hakem olarak ise Julien Pacelli görev alacak.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.