Fatih Projesi kapsamında 2 bin 885 tablet bilgisayar dağıtıldı

Fatih Projesi kapsamında 2 bin 885 tablet bilgisayar dağıtıldı

Fatih Projesi kapsamında 9. sınıf öğrencilerine tablet bilgisayar dağıtan Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Milli Eğitim Bakanlığı’nın eğitime önemli yatırımlar yaptığını söyledi.

Öğrencilere, tabletleri çok iyi değerlendirecekleri konusunda öğütler veren Vali Kolat, “Teknolojiyi eğitimin içerisine koymaya başladık. Galiba bundan sonra bilgiye ulaşma konusunda seri olacağız. Her türlü bilgi bugünden itibaren parmaklarımızın ucunda. Müthiş bir şey bu. Bütün okullardaki öğrenciler de sizin gibi tablet bilgisayarlarına çok yakın zamanda kavuşacaklar inşallah.” dedi.

Kolat, öğrencilerin yerinde olmayı çok istediğini belirterek, “Gençlik çok farklı bir şey, ben her zaman gençlere şu valiliği vereyim sizlere, ben de şu gençliği alayım diyorum ama kimse çıkmıyor karşıma.” ifadesi sınıftakileri güldürdü.

Anadolu Lisesi'nde düzenlenen törene Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileriyle Milli Eğitim Müdürlüğü personeli katıldı.

Cihan

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.