Farklı Şarj İstasyonu Foaster!

Farklı Şarj İstasyonu Foaster!

Her geçen gün sıradışı teknolojik ürünler hayatımıza girmeye devam ediyor. Bu sefer ki ürün ise görünümüyle dikkat çeken bir şarj ünitesi! Detaylar haberimizde!

Günümüz insanın teknolojiyle olan imtihanında en büyük dertlerinden birisi de şüphesiz her geçen gün daha da büyüyen kablo karmaşasıdır. Bir kablo iki kablo derken bir anda bütün bir çalışma alanını kaplayan kablolar için üreticiler de boş durmuyorlar. Kablo karmaşasını azaltmak için her geçen gün yeni bir ürün geliştiriliyorlar. 

Ekmek kızartma makinesi şeklinde çoklu şarj ünitesi
Kulağa tuhaf gelen ekmek kızartma makinesi şeklindeki foaster isimli çoklu şarj ünitesi aslında kullanıcılarına oldukça pratik bir şarj deneyimi sunuyor. İki ana yuvaya sahip olan foaster şarj ünitesi ihtiyaç halinde ek yuvalarıyla beraber toplamda dört mobil cihazı aynı anda şarj edebiliyor. Üstelik birçok ürünün aksine hem akıllı telefonlarınızı hem de tabletlerinizi bu ünite üzerinden şarj etmenize de imkan sağlanıyor.

4-pics.jpg

Android ve iOS cihazları platform bağımsız olarak aynı anda şarj da edebilen foaster henüz piyasaya sunulmadı. Yakın zamanda piyasaya sunulması beklenen foaster'ın internet sitesini takip ederek ilk kullanıcılarından birisi olma şansını yakalayabilirsiniz.

shiftdelete

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.