"Fakirim" Diyen Babanın 3 Bin 852 TL Aylık Geliri Çıktı

"Fakirim" Diyen Babanın 3 Bin 852 TL Aylık Geliri Çıktı

Geçtiğimiz günlerde "fakirim" diyerek hayırseverlerden yardım isteyen yaşlı adamın aylık 3 bin 852 TL aylık gelirinin olduğu ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde "fakirim" diyerek hayırseverlerden yardım isteyen yaşlı adamın aylık 3 bin 852 TL aylık gelirinin olduğu tespit edildi.

Adıyaman'da zihinsel ve bedensel engelli 3 çocuğuyla Karahöyük köyünde yaşayan 75 yaşındaki Hüseyin Aksu'nun insanların duygularını su istimal etmek için gazetecilere yaptığı açıklamaların doğru olmadığı belirlendi.

3 AYDA BİR ENGELLİ MAAŞI ALDIĞINI SÖYLEMİŞTİ

Eşini 8 yıl önce hastalıktan dolayı kaybeden Hüseyin Aksu; Mehmet (20), Sezen (21) ve Medine (27) isimli engelli çocuklarına tek başına baktığını ve sadece 3 ayda bir engelli maaşı aldığını gazetecilere açıklamıştı.

3852 TL AYLIK GELİRİ OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

Medyada haberlerin çıkması üzerine Adıyaman Valiliği ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü harekete geçti. Ailenin gelir durumu incelendi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ekipleri ailenin evine gitti. Yapılan inceleme sonucunda Mehmet Aksu'nun aylık 612 TL emekli maaşı aldığı, üç engelli çocuk için 1190 TL engelli maaşı aldığı, Medine ve Mehmet Aksu için 1600 TL evde bakım ücreti aldığı, ayrıca sahip olduğu arazilerden aylık ortalama 450 TL gelir elde ettiği ortaya çıktı.

Aylık 3852 TL geliri olan şahsın buna rağmen gazetecilere "fakirim", "yardım bekliyorum" diyerek açıklama yapması ve oturduğu evin içler acısı hali akıllarda soru işareti bıraktı.

fakirim-diyen-babanin-3-bin-852-tl-aylik-geliri-7500213_3685_m.jpg

İsraf olursa çok açılırsa insan hazıra  Dağ  dayanmaz  ısraf ve gelir orantılı olmalı gelire  göre harcamanın degeri orantısı olması lazım. İSRAF HARAMDIR

 

haberler

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.