Facebook'tan sahte içerik açıklaması!

Facebook'tan sahte içerik açıklaması!

Sosyal medya devi Facebook'u ülkelerle karşı karşıya getiren sahte içeriklerle ilgili açıklama yaptı. Facebook sahte içerikler konusunda yaptığı çalışmalara rağmen pes etmiş gözüküyor.

Dünyanın en büyük sosyal ağlarından birisi olan Facebook tıpkı diğer sosyal ağlar gibi sahte içerik konusundan muzdarip. Seçim dönemlerinde sosyal ağ üzerinden yayılan sahte içerikler nedeniyle insanların yanlış yönlendirildiğini savunan Almanya, Facebook'a bu durumla alakalı yaptırım uygulayacağını açıklamıştı.

SOSYAL AĞ ÜZERİNDEKİ SAHTE İÇERİK

Bundan sonra sosyal ağ üzerindeki sahte içeriklerden Facebook'un sorumlu olmayacağını açıklayan Facebook yetkilileri, buna ek olarak sahte içerikleri kaldırma konusunda çeşitli çalışmalarının da olduğunu belirttİ

Sahte içeriklerin her zaman her yerde olacağını vurgulayan yetkililer, gerçek hayatta bile bu tarz durumlarla sık sık karşı karşıya kaldığımızı ekledi.

Facebook'un sahte içerikleri barındırmak istemediğini de özellikle belirten yetkililer bu durumun şu anlık kesin bir çözümü olmadığını söylediler.

1 Milyardan fazla kullanıcıya sahip Facebook'un bu tarz bir karar alması ise kullanıcılarda kafa karışıklığına neden oldu.

Sabah

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.