Facebook'a engel varken nasıl giriş yapılır? Facebook Giriş Yöntemi

Facebook'a engel varken nasıl giriş yapılır? Facebook Giriş Yöntemi

4 Kasım 2016 itibari ile başta Facebook olmak üzere pek çok sosyal medya mecrasına an itibari ile ulaşılamıyor. Facebook, Twitter ve Youtube gibi sitelerde işleri olanlar ve buralarda vakit geçirenler hesaplarına girmenin yollarını arıyor.

4 Kasım 2016 itibari ile Sosyal medya erişiminde engelleme var. Facebook, Twitter, Youtube gibi popüler sosyal medya sitelerine erişim sağlanamıyor. Kimi için komple bir erişim sıkıntısı var. Bu sitelerde işleri olanlar veya bu sitelerde vakit geçirenler Facebook, Twitter, Youtube gibi sosyal medya hesaplarına girmenin yollarını arıyor.

Facebook'a erişim engeli varken de girmenin bir yolu var. Hem Facebook, hem de erişim engeli olan diğer sitelere girebilmek için kullanabileceğiniz yolları sizin için sıraladık.

Zanmete Kullanmak

ZenMate VPN, sanal bir özel ağ oluşturan teknolojidir. Facebook ve Twitter gibi sosyla medya sitelerinde çeşitli nedenlerden dolayı ortaya çıkan yavaşlama gibi sorunları zenmate vpn ile aşmak mümkün. Bazı ülkelerde yasaklı sitelere girmek için de kullanılan program ülkeler tarafından yasaklanan, engellenen, girilmesi istenmeyen sitelere girebilmek için bir yöntem olarak kullanılıyor. 

Zanmate kullanarak Facebook, Twitter, Youtube gibi sitelere giriş sağlayabilirsiniz.

Hotspot Shield Kullanmak

Hotspot Shield'da aynı ZanMate gibi bir VPN programıdır. Hotspot Shield ile bulunduğunuz ağ yurtdışında bir bölgeye yönlendirilir ve siz o ağ üzerinden bağlarsınız. Facebook, Twitter, Youtube gibi sosyal mecralarda yavaşlama ve erişim problemi yaşadığınızda Hotspot Shield ile bu problemi aşabilirsiniz.

Bu programları hem bilgisayarınız için, hem de akıllı telefonunuz için kullanabilirsiniz.

Risalehaber.com

 

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
5 Yorum