Facebook Messenger'a SMS desteği

Facebook Messenger'a SMS desteği

Facebook'un mesajlaşma uygulaması Messenger'ın Android sürümü, SMS desteğini geri getiren önemli bir güncelleme alıyor.

Facebook'un mesajlaşma uygulaması Messenger'ın Android sürümü, SMS desteğini geri getiren önemli bir güncelleme alıyor. Yıllar önce SMS desteğine sahip olan Messenger'daki bu özellik kimse tarafından kullanılmadığı için kaldırılmıştı. Facebook'un bu desteği yeniden sunarken SMS entegrasyonunu daha işlevsel bir hale getirdiği tahmin ediliyor.

Facebook Messenger'ın başındaki isim David Marcus konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Android'deki mesajlaşma uygulamalarının birçoğunun bu alanda yaşanan değişime ayak uyduramadığını ve dolayısıyla Messenger'ı Android için en iyi SMS istemcisi haline getirmek istediklerini" ifade etti.

Bu yeni entegrasyonla birlikte Android kullanıcıları SMS üzerinden sesli mesajlar, sticker'lar ve konum bilgilerini de iletebilecek. Daha önce bu özelliklerden yararlanmak için hem gönderenin hem de alıcının cihazında Facebook Messenger'ın yüklü olması gerekiyordu. Artık bütün kullanıcılar Android'teki Facebook Messenger'dan gönderilen SMS mesajlarını alabilecek, fakat yine ancak Facebook Messenger kullanan alıcılar sticker, sesli mesaj ve konum bilgisiyle yanıt verebilecekler.

 

(Chip)

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.