Facebook Messenger de reklam dönemi

Facebook Messenger de reklam dönemi

Facebook reklam gelirlerini artırmayı hedeflerken eleştiri alacağı yeni bir özelliği devreye sokmaya hazırlanıyor. Bundan sonra popüler mesajlaşma uygulaması Messenger üzerinde reklamlar yer alacak.

Son olarak satın aldığı Instagram üzerinde reklam hizmetini devreye sokan Facebook, yoğun eleştiri almıştı. Facebook'un Messenger uygulaması üzerinde de benzer reklamları kullanmaya başlayacağını açıklaması, kullanıcıların tepkisini çekecek gibi gözüküyor.

Facebook Messenger'ın üst düzey yöneticilerinden David Marcus'un yaptığı açıklamaya göre uygulamaya reklam mesajları geliyor. Bu yeni karar ile artık SMS reklam mesajları gibi mesajlar Messenger üzerinden kullanıcıya gelecek. Facebook'un bu reklamları kullanıcının ilgilendiği alanlarda gelecek; rahatsız edici mesajlar kullanıcı tarafından engellenebilecek. Reklam verenler açısından değerlendirilecek önemli bir karar olan bu yeni karara tepkilerin gelmesi olası. Fakat uzun vadede bu mesajların hayatımızın bir parçası olacağını kabullenmek gerekiyor.

Yeni Şafak

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.